Multisport Events: Vakwerk in maatwerk

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Multisport EVENTS staat vanaf maart ’15  prominent in beeld op Puurvoetbalonline. Het bedrijf uit Baflo heeft besloten om daar nog een jaar aan vast te knopen om het aanbod aan sportattrtibuten een nog grotere bekendheid te geven.


multisport top en footer

Spijkers en schroeven.

In vroegere jaren werden zeskampen opgebouwd uit materialen die met spijkers en schroeven in elkaar gezet moesten worden. Met de komst van Multisport EVENTS is dat, door de materialen die gebruikt worden, voltooid verleden tijd. De opblaasbare sportattributen maken de sportevenementen veilig en op alle niveaus mogelijk. Verhuur van kleine en grote sportattributen, zoals baskets, tennisrackets, unihockey sticks, pannakooi/-velden en mobiele sportboardings, tot aan de volledige aankleding en organisatie /begeleiding van sportevenementen op diverse locaties, alles is mogelijk bij Multisport EVENTS. Verder kan het bedrijf het evenement extra aandacht geven door het inhuren van een professional in tennis, voetbal, hockey of andere sportactiviteiten. Kortom wat de klant vraagt realiseren wij vertellen Jeroen Lukassen en Ronald de Haan, die samen met Jarno Goedhart de oprichters van Multisport EVENTS zijn. Drie mannen die het organiseren van aan sport gerelateerde evenementen als een extra dimensie zien. Het idee ontstond in 2014 vertelt Ronald de Haan. ‘We liepen al langer met het idee rond om op het gebied van sportartikelen/sportmaterialen wat te gaan doen. In 2014 hadden we echter zo iets van, we kunnen wel blijven denken maar dan komen we niet verder. Toen onze plannen wat meer bekend waren kregen we al snel de eerste opdrachten binnen waardoor we ons assortiment met nieuwe attributen konden uitbreiden. Als Multisport EVENTS zij we daardoor voor bedrijven, verenigingen of teams nog interessanter geworden als het gaat om het organiseren van evenementen. Evenementen waarbij iedereen dat kan krijgen en doen wat men zelf graag wil.”
Maatwerk
Jeroen Lukassen is het helemaal met Ronald eens maar heeft nog wel een aanvulling. ‘Het voordeel bij ons is dat alles maatwerk is. Wil men iets huren en zelf alles regelen dan kan dat. Mocht er hulp van ons gevraagd worden kan dat ook. Alles is mogelijk en daarom nodigen we alle sportverenigingen en bedrijven van harte uit om onze website www.multisportevents.nl te bezoeken. Dan kan iedereen met eigen ogen kan zien dat bij Multisport EVENTS alles mogelijk is.”

 Website

Heldere taal van Ronald en Jeroen die als Multisport EVENTS met veilige sportmaterialen, en kennis op het gebied van Multi sport in de ruimste zin van het woord, er bij bedrijven en verenigingen een waar feest van kunnen maken. Activiteiten die steeds verder wordt uitgebreid met vernieuwende attributen en aanbiedingen van een op het gebied van het organiseren van sportieve evenementen gespecialiseerd bedrijf. Daarom voor alles wat Multisport Events te bieden heeft verwijzen we daarom graag naar de website www.multisportevents.nl.