G-voetbal Eemsmond

Jeffrey Kremer: Als G-voetbalteam Eemsmond beleven we veel plezier aan trainingen en wedstrijden.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in G-voetbal Eemsmond

Jeffrey Kremer is aanvoerder van het G-team Eemsmond. Naast het zelf voetballen, is Jeffrey een grote fan van FC Groningen, het zijspanduo Dennis Noordman/Patrick Kremer en de bij de Specials uitkomende Nico Eijbergen. Dat, en nog veel meer, vertelt hij in het vraaggesprek dat Puurvoetbalonline had met de enthousiaste voetballer die op vrijdag 3 juli samen met zijn teamgenoten een voorwedstrijd tegen Kids United gaat spelen voordat het RWE Eemsmondteam het tegen FC Groningen gaat opnemen.

Lees meer

Jeffrey Kremer( G-voetbalteam Eemsmond ): We hebben genoten op 2e Maran Karlijn Toernooi.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in G-voetbal Eemsmond

Na afloop van de ouderavond die werd georganiseerd voor de ouders van de voetballers en voetbalsters van het G-team Eemsmond sprak ik nog even met de 23 jarige Jeffrey Kremer, die als   ‘mentor’ van het verder jonge G-team Eemsmond mag worden gezien, over het 2e Maran en Karlijn Toernooi waar hij  samen met zijn  teamgenoten ook een toernooi had gespeeld. Een toernooi dat, gezien de reacties op de sociale media, een groot succes was.

Lees meer

G-voetballers Eemsmond trots op nieuwe tenues

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in G-voetbal Eemsmond

Woensdag 15 april was voor de G-voetballers en voetbalsters uit de gemeente Eemsmond een feestelijke dag. Niemand minder dan burgemeester Marijke van Beek kwam als ambassadeur van het G-voetbal in haar gemeente de tenues uitreiken waar de voetballers en voetbalsters vanaf nu in te bewonderen zijn.

Lees meer