Advertentie


Voetbal Live Stream
Kijken Gratis.
voetballive24.nl Voetbal Uitslagen Live.

Catering tijdens RWE-FC Groningen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Eemsmond Voetbalt

Als we de weersvoorspelling mogen geloven gaat de temperatuur de komende dagen fors stijgen. Er worden uitspraken gedaan dat Nederland zelfs rekening met een hittegolf moet houden. Ook voor vrijdag 3 juli , wanneer in Uithuizermeeden het duel RWE Eemsmond- FC Groningen op het programma staat, worden er hoge temperaturen verwacht. Iets wat natuurlijk altijd beter is dan regen, wind en lage temperaturen.

Afbeeldingsresultaat voor foto zon humor
Wat voor de toeschouwers prettig is om te weten is dat er voldoende catering rondom het duel in Uithuizermeeden aanwezig zal zijn. Op sportpark Meij zal gewerkt worden met consumptiemuntjes die bij de ingang te koop zullen zijn. Een muntje kost 1 euro. Een kopje koffie kost die dag 1 muntje op het sportpark, dus slechts € 1,=. Overige consumpties (frisdrank/tap-bier) kosten 2 muntjes. 
Naast de drankjes zal er ook een snackwagen staan zodat een patatje of een andere snack gekocht kan worden. Gezien het tijdstip van de wedstrijd en de voorwedstrijd is het uiteraard mogelijk fatsoenlijk te eten. Mocht het inderdaad een erg warme dag worden dan zorgt de organisatie  verder voor voldoende waterpunten rondom het speelveld.