Advertentie


Voetbal Live Stream
Kijken Gratis.
voetballive24.nl Voetbal Uitslagen Live.

Veel belangstelling RWE Eemsmondteam- FC Groningen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Eemsmond Voetbalt

De voorverkoop voor het duel RWE Eemsmond-FC Groningen is enkele weken begonnen en de eerste geluiden zijn dat er veel belangstelling is om het eerste oefenduel van de trotse bekerwinnaar bij te wonen.
afbeelding eenafbeelding tweeafbeelding drie
Volgens Piet Geert Nicolay, voorzitter Stuurgroep Eemsmond Voetbalt, gaat de voorverkoop zeker in Uithuizermeeden prima. ,,Wat de andere verkooppunten betreft moet ik het antwoord schuldig blijven. In Uithuizermeeden gaar het echter prima dus eerlijk gezegd denk ik dat dit ook wel een beetje voor de andere verkooppunten geldt. De kaarten in de voorverkoop kopen kan ook nog steeds en daarom is het goed om de verkooppunten nog een keer te noemen,” aldus Nicolay.
De verkooppunten zijn:
Warffum: Spar Dekkers. Roodeschool: Coralie Roodeschool Uithuizermeeden: Coralie Uithuizermeeden Uithuizen: Primera Zandeweer: Huisadres Cor Wit Hoofdstraat 11, Zandeweer 9997 PH Kantens: Huisadres Wim Hartlief Kooistraat 73 9995 RA Kantens Usquert: Huisadres Willen Dijk Wadwerderweg 77 9988 SV Usquert
Wedstrijd:
De wedstrijd RWE Eemsmond-FC Groningen  wordt gespeeld op het sportcomplex van De Heracliden in Uithuizermeeden op vrijdag 3 juli a.s. om 19.00 uur. Iedereen met een toegangsbewijs kan gratis met de KNVB-beker op de foto. Deze neemt FC Groningen uiteraard mee! In de voorverkoop zijn de toegangskaarten goedkoper dan aan de kassa. Volwassenen betalen 7 euro (aan kassa 8 euro). Jeugd (t/m 12 jaar) 4 euro (aan kassa 5 euro). Ook dit jaar weer kan op vertoon van de toegangskaart gratis gereisd worden met de Arriva-trein naar Uithuizermeeden op het traject Groningen-Uithuizermeeden en Roodeschool-Uithuizermeeden v.v.