Advertentie


Voetbal Live Stream
Kijken Gratis.
voetballive24.nl Voetbal Uitslagen Live.

RWE Eemsmond-team oefent donderdag tegen Noordpool

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Eemsmond Voetbalt

Op dinsdag 16 juni werkt de selectie van RWE Eemsmond zijn eerste training af die op donderdag 18 juni gevolgd wordt door een eerste oefenwedstrijd.
afbeelding een            
In Uithuizen zal Noordpool donderdagavond, aanvang 20.00 uur, als gastheer fungeren van de 20 koppige selectie van trainer Jeroen Korpershoek, die geassisteerd wordt door teamleider Geert-Jan Zijlstra. Voor Korpershoek zal het duel in het teken staan van het leren kennen van de spelersgroep die enkele weken geleden werd samengesteld uit spelers van de zeven voetbalverenigingen binnen de gemeente Eemsmond.

Waar de trainer van het RWE Eemsmond het duel zal gebruiken om zijn spelers te leren kennen geldt dat ook een beetje voor de trainer van tegenstander Noordpool. Willem Kluin, die een drietal spelers afstaat aan het RWE-team,  zal het duel  gebruiken voor het vormen van een 'nieuw' Noordpool en is dan ook blij met het duel tegen het RWE Eemsmond-team. 'Een prima duel voor onze jonge spelersgroep. Het RWE-team herbergt een groot aantal uitstekende voetballers zodat het een duel gaat worden waarin we de nodige weerstand zullen krijgen,” aldus de trainer van het sterk verjongde Noordpool.