Advertentie


Voetbal Live Stream
Kijken Gratis.
voetballive24.nl Voetbal Uitslagen Live.

Uitstekende prestatie G-voetbalteam Eemsmond in Zandeweer.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Eemsmond Voetbalt

Vrijdag 1 juli stond voor het G-team Eemsmond in het teken van het spelen van een voorwedstrijd voor het duel tussen RWE Eemsmond en FC Groningen. In Zandeweer werd het een 8-5 nederlaag tegen het G-team uit Hoogezand dat bestond uit een team dat gemiddeld genomen een aantal jaartjes ouder en daardoor fysiek sterker was.
image 2016 07 04
  Spelmoment uit het duel G-team Eemsmond tegen G-team Hoogezand
Nadat wethouder Sandra Herkströter een welkomswoord had gesproken richting de G-voetballers en voetbalsters bood Marieke Booisma namens de voetbalvereniging Corenos de wedstrijdbal en en kon scheidsrechter Hans Kooi het duel laten beginnen. Al snel in de wedstrijd bleek dat het G-team uit Hoogezand fysiek sterker was dan het G-team Eemsmond. Maar tegen alle verhoudingen in kwam de 'thuisploeg' wel op voorsprong. Een voorsprong die door uitstekend keeperswerk van Lotte Stulp lang stand hield. Ondanks goed verdedigen van het G-team Eemsmond kwam de ploeg uit Hoogezand toch op voorsprong. Een voorsprong die voor de rust opliep naar 1-3.
Na de pauze werd het verschil in leeftijd nog iets meer zichtbaar. De Hoogezandsters scoorden namelijk nog vijf keer. Maar het jonge G-team uit de Gemeente Eemsmond weerde zich dapper en ook zij wisten nog vier keer te scoren. Dat zorgde dat het duel, dat in Hans Kooi een uitmuntende arbiter had, in een 8-5 overwinning voor de gasten eindigde wat gezien het leeftijdsverschil tussen beide teams als een uitstekende prestatie van het G-team Eemsmond mag worden gezien.

G-Team Eemsmond- G-Team Hoogezand.: 5-8(1-3)

Selectie G-team Eemsmond: Lotte Stulp, Jeffrey Kremer, Remko Jongsma, Arvin Toxopeus, Danny Brontsema, Teun Boswijk, Klaas Jan van der Molen, Naomi Bisschop, Andy Smit, Daniel Tuitman