Advertentie


Voetbal Live Stream
Kijken Gratis.
voetballive24.nl Voetbal Uitslagen Live.

Technische staf RWE Eemsmondteam

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Eemsmond Voetbalt

De technische staf van het RWE Eemsmond bestaat in deze achtste editie uit een viertal leden die in het voorbije seizoen actief waren binnen De Heracliden.
image 2016 06 30 1
 Van links naar rechts: Andre Heslinga, Arjan Tiekstra, Hans Paapst en Jan Medema

Hoofdtrainer Jan Medema.

Voor Jan Medema komt er met het duel RWE Eemsmond- FC Groningen een einde aan aan zijn carriere als trainer in het amateurvoetbal. De 63-jarige oefenmeester vind het namelijk mooi geweest en gaat zich in de toekomst richten op het jeugdvoetbal waar hij als opa zijn energie als trainer zeker nog kwijt kan. Maar het duel tegen is dus de afsluiting van een trainerscarriere die Jan Medema langs Farmsum, Eems Boys, Viboa, assistent-trainer bij Appingedam en als laatste club De Heracliden deed gaan. Een carrière waar de in Appingedam woonachtige oefenmeester na 1 juli dus een punt achter zet.
André Heslinga.
André zijn taak binnen de technische staf is die van assistent van trainer Jan Medema. Voor de op 16 juli 31 jaar wordende André ziet het er naar uit dat hij op korte termijn weer aan een rentree op de velden mag denken. Een zwaar ongeluk op 22 december 2011  zorgde er een aantal voor dat er een einde aan zijn voetballoopbaan kwam. Na jaren van revalideren ziet het er echter naar uit dat hij na de zomerstop zijn come-back gaat maken. Iets waar André zelf waarschijnlijk geen rekening meer mee had gehouden maar straks in september bewaarheid wordt. Op dit moment is hij trainer/begeleider van de B-junioren van De Heracliden en vandaar dat hij werd benaderd om Jan Medema te assisteren.
Hans Paapst
Hans Paapst was jarenlang assistent-scheidsrechter bij De Fivel waar twee seizoenen geleden een einde aan kwam. Hans ruilde toen de grensrechtersvlag in Zeerijp in voor een taak als vrijwilliger binnen de voetbalvereniging in zijn woonplaats Uithuizermeeden. Enkele maanden werd de 48-jarige teamleider van het eerste elftal van De Heracliden benaderd om deze functie ook binnen de  RWE Eemsmondselectie.
Arjen Tiekstra
De 44-jarige Arjan Tiekstra fungeert binnen de staf van het RWE Eemsmondteam als verzorger. Een rol die de inwoner van Uithuizermeeden ook binnen De Heracliden vervult. Een belangrijke rol want een taak van verzorger behelst meer dan alleen maar met het watertasje lopen. Iets wat vrijdagavond overigens wel met regelmaat kan gebeuren. Niet dat het in Zandeweer een schoppartij gaat worden maar meer omdat de spelers van  RWE Eemsmond hun conditie aardig zullen moeten aanspreken om de eredivisionist partij te bieden. Vandaar dat het voor de verzorger weleens een drukke avond kan worden.