Advertentie


Voetbal Live Stream
Kijken Gratis.
voetballive24.nl Voetbal Uitslagen Live.

Arbitraal trio RWE Eemsmond –FC Groningen.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Eemsmond Voetbalt

Het arbitrale trio voor het duel RWE Eemsmond- FC Groningen is bekend. De wedstrijd in Zandeweer staat onder leiding van scheidsrechter Christian Mulder die geassisteerd wordt door Grico Wieringa( Z.E.C. ) en Harry Martens( De Heracliden). 

Christian Mulder zal in de achtste editie van het duel tussen RWE Eemsmond en FC Groningen als arbiter optreden. De 25-jarige arbiter is een van de talenten die op dit moment onderdeel uitmaakt van de Masterclass van de KNVB. De in Uithuizen woonachtige Christian mocht op 6 november 2015 zijn debuut in de Jupiler League maken in het duel tussen Helmond Sport en Jong PSV. Daarna volgende er in totaal nog veertien duels zodat de jonge arbiter kan terugkijken op een succesvol seizoen. 
Christian Mulder zal in Zandeweer geassisteerd worden door Grico Wieringa en Harry Martens. Beide mannen fungeren al een groot aantal jaren als assistent-scheidsrechter. Waar Wieringa de vlag hanteert bij vijfdeklasser Z.E.C. doet Martens dat bij het naar de vierde klasse afgezakte De Heracliden. Daarnaast zijn beide assistent-scheidsrechters ook verder nog actief binnen hun vereniging als clubscheidsrechter en in het geval van Grico Wieringa als consul.