Verloren middag voor Eenrum

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Eenrum verloor zondagmiddag in Nieuwe Pekela met 3-0 van Pekelder Boys. Een nederlaag die de ploeg aan zichzelf te wijten had omdat de echte wil om te winnen absoluut niet aanwezig was.
                           
Eenrum begon, net als vorige week tegen Meeden, veel te slap aan het duel tegen het laag geklasseerde Pekelder Boys. Men liet toe dat de thuisploeg het duel direct onder controle kreeg en na ongeveer twintig minuten keken de Eenrumers tegen een 1-0 achterstand aan. Nog voor de rust kwam de thuisclub op 2-0 tegen een Eenrum dat tot dat moment nog niets hadden laten zien nog wat op een echte aanval leek. In de tweede helft speelden de bezoekers wel iets beter maar echt overtuigend was het alle
maal niet. Alles ging namelijk in een te laag tempo en ook fysiek moesten de gasten het afleggen tegen een thuisploeg die duidelijk meer uitstraalde dat men dit duel absoluut wilde winnen. Iets waar thuisploeg ook daadwerkelijk in slaagde door in de slotfase doelman Anton Brontsema voor de derde keer te passeren. De 3-0 was uiteindelijk ook de eindstand van een wedstrijd die door Eenrum-trainer Ronald Bouwman kort en bondig werd geanalyseerd. ,,Dit was door een gebrek aan de juiste instelling voor ons een verloren middag.”
Bron: Ommelander Courant