Kansloze nederlaag Futsal Stedum

Geschreven door Boelie de Sturler. op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

De blessuregolf die heerst bij het veldteam van Stedum 1 heeft ook zijn weerslag op het zaalteam. Door blessures missen de Stedumers hun topscoorders Diederik Dijk en Matthijs Colstee. Ook met deze spelers had Futsal Stedum afgelopen vrijdag niet gewonnen bij Futsal Winsum 4, gezien de goede ploeg van Winsum. Maar dat het scorend vermogen wordt gemist is vaststaand feit.
Zo ook afgelopen vrijdag. De selectie van Stedum herbergt gelukkig genoeg spelers om wel een selectie in het veld te kunnen brengen. Ondanks de goede mentaliteit en werklust kwam Stedum vrijdag tekort. De ruststand werd bereikt met 4-0. Toch had Stedum wel een paar kansen gehad maar het was vooral Winsum dat de klok sloeg maar met de vele kansen geen raad wist.

In de tweede helft kwam Stedum zelfs terug door een schitterend doelpunt van Andre Swieringa, die tussen 2 man in de bal hoog hield en in de draai schitterend scoorde. Helaas wist Stedum de andere kansen die het kreeg niet te benutten en wist Winsum nog 4 keer te scoren waardoor er uiteindelijk kansloos werd verloren met 8-1. Hopelijk kan volgende week tegen Vijfje inde eigen boshal het tij worden gekeerd.