Futsal Stedum leidt nederlaag

Geschreven door Boelie de Sturler. op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Doordat WMC 4 door hun vereniging uit de competitie is gehaald, is Futsal Stedum de drie punten kwijt geraakt waardoor er in de competitie nog geen punten zijn behaald.
Op vrijdag 2 oktober trad het in de eigen Boshal aan tegen Exstudiantes met de volgende selectie: Boelie de Sturler, Dick Nieborg, Archelon Quammie, Andre Swieringa, Michel de Graaf, Randy Bolhuis, Marten Hovenga en Diederik Dijk.

In de eerste helft stond Stedum al snel op een 0-2 achterstand maar in mum van tijd stond het ook weer 2-2. Toch liep Stedum deze avond achter de feiten aan en had het ook niet het geluk aan hun zijde. Door snelle counters stond Stedum bij rust met 2-4 achter.

In de tweede helft kreeg het wel een aantal kansen maar de echte scherpte ontbrak en die scherpte miste Exstudiantes niet en al snel stond het 2-6. Even leek Stedum terug te komen in de wedstrijd en stond het op een gegeven moment 5-7. Maar met de 5-8 werd het verzet van de Stedumers gebroken. De doelpunten werden gemaakt door Diederik Dijk (3x), Michel de Graaf en een eigen goal. Hierdoor blijft Stedum op de hatelijke nul staan en moet komende vrijdag bij Futsal Winsum 4 geprobeerd worden om de eerste punten te halen.