SV Bedum onder 12 - FC Emmen E1

Geschreven door Jelmer Meinardi op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Op 6 mei jl. speelde SV Bedum onder 12 een uitwedstrijd in de stadion de JENS Vesting tegen FC Emmen E1. De selectie bestond uit de volgende spelers: Bram Dijkstra (E1) Nick Martini (E1) Raul Noorlag (E1) Ryan Hageman (E2) Ruben Engelsma (D2) Ivar van der Ark (D2) Kas Huttenga (D2) Rik Bronsema (D2) Jorn Holwerda (D2) Jamall Zimmerman (D2) Steffen Pol (D2) Cas Schipper (D-trainingsgroep) Jochem Kooi (D-trainingsgroep) Dion Wierenga (D Trainingsgroep). Ruben Engelsma en Cas Schipper doen verslag van deze geslaagde voetbaldag.

Ruben Engelsma: SV Bedum onder 12 - FC Emmen E1

We moesten om 14:45 op het sportpark in Bedum zijn. We kregen toen uitleg over hoe de dag eruit kwam te zien. Rond 15:00 vertrokken we richting het stadion van FC Emmen. Daar gingen we omkleden in de kleedkamers van de voetbalclub naast het stadion. Daar kregen we ook een lunchpakketje. In de kleedkamer kregen we instructies voor de wedstrijd. Toen gingen we uit de kleedkamer richting het stadion van FC Emmen en werden we aangemoedigd door de spelers van SV Bedum onder 14. Op het veld gingen we overspelen en afwerken. Toen begon de wedstrijd. Emmen begon iets beter. Daarna ging het gelijk op. Wij kregen een kans en maakten de 1-0. Vlak daarna kwam ook de 2-0. Wij waren toen iets beter. Daarna kwam ook nog de 3-0. Toen kreeg Emmen een vrije trap. Die ging door een eigen doelpunt jammer genoeg erin. Daarna maakten we ook meteen de 4-1. We speelden 3 keer 20 minuten. In de twee rustperiodes van de wedstrijd gingen we wisselen. In de tweede helft gingen we na 10 minuten wisselen van kant. Daarna hebben we nog twee mooie doelpunten gemaakt. De eindstand was 1-6. Daarna gingen we onze trainingspakken aandoen en bij de wedstrijd van onder 14 kijken. Die hadden met 6-4 verloren. Toen ging iedereen douchen en daarna gingen we met z'n allen naar MC Donalds.Het was een hele leuke dag!
Cas Schipper: SV Bedum onder 12 - FC Emmen E1   Afgelopen woensdag was een hele leuke dag. Toen mochten we met het O-12 team in het Jens stadion voetballen tegen FC Emmen E1. Het was een leuke wedstrijd en we hebben gewonnen met 6-1.  Na die wedstrijd mocht ik ook nog eventjes meedoen met O-14 team. Daarna gingen we allemaal naar de McDonalds dat was ook heel gezellig.