Futal Marum blijft lijden onder blessuregolf

Geschreven door Johannes Kalfsbeek op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Futsal Marum speelt op woensdagavond in Leeuwarden tegen Leovardia zijn 16de competitie wedstrijd.Leoavardia is de tegenstander moet punten pakken om erin te blijven,Futsal Marum is safe voor dit seizoen en speelt nog zijn verplichte potjes lijkt het wel.
Het is een ware zoektocht om de sporthal te vinden,de ietwat troosteloos aandoende Cammingahal,zoektocht voor het oog maar ook de tom tom.
De mensen zijn vriendelijk in de kantine en dat vergoeilijkt alles toch wel weer alhoewel op woensdagavond spelen om 22.10  uur!
Je denkt we spelen Topklasse en dan kun je toch een beetje ambiance verwachten denk je maar nee.

Futsal Marum mist Haije van der Molen,Menno Snip,Captain Marc Boonstra,Daniël Laturiuw al met al een beetje veel van het goeie dus.
Geen publiek dus,ja ongeveer 7 man maar dat is het toch niet helemaal helaas.We starten prima en creëren de ene na de andere kans maar verzilveren niks omdat we steeds een teentje te kort komen.Te kort komen omdat er ook te weinig goeie trainingsarbeid verricht wordt met allemaal blessures.Positief is het instappen in de selektie van beetje alleskunner Erwin Niezemuller.Erwin is terug van weggeweest in Marum waar hij weer de kicksen onderbindt voor sv Marum en ook Futsal Marum.
Erwin wij vinden het fantastisch dat je er weer bij bent na je tijd bij Fc Groningen,sc Heerenveen en Be Quick 1887 uit Groningen.Je bent jong met 20 jaren en de ervaring die je daar hebt opgedaan is fantastisch en die neemt niemand je meer af.Ook een voordeel voor Futsal Marum en sv Marum.We gaan er samen een mooie tijd maken en je weet natuurtlijk nooit wat er nog op je pad gaat komen jongen.Een ding is verder ook zeker geniet van je tijd hier doen wij ook met jou en dan zien we het wel.

De wedstrijd in Leeuwarden is er een wat ik al zei,de een moet de ander kan of wil niet zo nodig en dan is het laatste beetje scherpte er niet helemaal helaas.
Het it sel heve gehalte is laag dan.We komen na plm. 5 gemiste kansen met 1-0 achter en daar balen ze tioch wel een beetje van.Door een eigen goal komt Futsal Marum weer op gelijke hoogte en dah breekt al snel de rust aan in de Camminga hal.

Draaien van speelhelft en toch gaan met die banaan zeggen ze wel eens.Futsal Marum heeft veel meer balbezit maar de scherpte ontbreekt,een slappe bal (een onterechte gegeven pingel waar vriend en vijand het over eens waren voor de helderheid)zorgt voor 2-1 en Futsal Marum gaat met de man meer de piste op maar ook dat werkt niet goed.Onnodig balverlies brengt de bal naar een Leovadiaan en die schiet de 3-1 binnen in de laatste paar minuten.Leovardia krijgt nog een gele kaart voor ?? en Futsal Marum vindt het wel prima.
Een wedstrijd om heel snel te vergeten voor coach Andy de Jong en zijn maten en snel op  naar de volgende wedstrijd komende vrijdag tegen sc Emmeloord.Hopelijk zijn de blessure gevallen dan wat meer achter de rug dan kunnen we weer eens op volle oorlogssterkte aantreden en onze fantastische supporters trakteren op een lekkere pot tegen de nummer 2 uit de competitie.
We verheugen ons er al op mag U weten hopelijk U ook.
Tot vrijdag in de groene cathedraal waar we willen vlammen met elkaar en het it sel heve in ere hersteld moet gaan worden!!