Godlinze laat dure punten liggen tegen Mamio

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Godlinze deelde zaterdagmiddag in Groningen de punten met Mamio. Met nog tien minuten te spelen stond de ploeg van Peter Ernst nog met 3-1 achter maar een ijzersterke eindsprint van Godlinze zorgde er voor dat er uiteindelijk een 3-3 eindstand op het wedstrijdformulier kwam.
Godlinze

Het begon goed zaterdagmiddag goed voor Godlinze want al snel in de eerste helft kwamen de bezoekers door een doelpunt van Ivar Kappen op een 0-1 voorsprong. Maar de gastheren kwamen nog in de eerste helft op 2-1 wat voorzitter Koert Stulp niet echt vreemd vond. ,,Mamio was in de eerste helft veel scherper dan ons. Daarnaast vond men elkaar ook beter en waar de twee tegentreffers een logisch gevolg van waren.”

Na de thee veranderde er niet veel aan het spelbeeld en na een kwartier spelen scoorde Mamio ook nog eens de 3-1 waardoor het er voor de ‘Glinsters’ opeens heel donker begon uit te zien. Richting de slotfase van het verder zeer sportief duel stond het nog steeds 3-1 in het voordeel van de gastheren maar daar kwam toch nog verandering in. Want Koert Stulp en de overige toeschouwers zagen dat Godlinze in de slotfase opeens de bovenliggende partij werd. ,,Ik gaf met nog tien minuten te spelen niets meer voor onze kansen maar opeens viel door een doel punt van Ahmed Mohammed de 3-2 en werd het een echte wedstrijd. We kregen nu een duidelijk veldoverwicht en creëerden de nodige kansen op een gelijkmaker.”

Een gelijkmaker die er in de 85e minuut ook daadwerkelijk kwam toen Ferdi Görgülu de 3-3 achter de doelman van Mamio schoot. Een stand die in het Godlinze-kamp niet meer verwacht was maar waar men volgens voorzitter Stulp wel blij mee was. ,,Over de gehele wedstrijd gezien was Mamio beter en mogen we blij zijn dat we een punt aan dit duel hebben overgehouden. Maar in de strijd om het kampioenschap hebben we ten opzichte van VV Groningen wel twee dure punten verloren en wat met de juiste instelling niet nodig was geweest.”

Bron: Ommelander Courant