VIBOA F8 wint weer

op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Deze week een uitwedstrijd voor de Viboameiden in Eenrum, tegen de plaatselijke F3. Een bekende tegenstander uit de zaalcompetitie van tijdens de winterstop. In de zaal werd gewonnen, maar wat zou er op het veld gebeuren? Om 9 uur de aftrap, om 10 uur zouden we het weten.

F meisjes jel

De F8 had alle reden om te juichen!

De meiden traden aan zonder de korfballende Lychenne en de geblesseerde Bo. De 8 meiden die wel in het veld stonden lieten zich meteen van hun beste kant zien. Er werd keer op keer opgestoomd naar het doel van de Eenrumers. Uit één van de vele kansen kon Nina tot scoren komen. Hierna voor de pauze nog een ongelukkige situatie voor de Viboa-goal, waardoor de onverwachte gelijkmaker viel.

Korte rust

Er werd kort gerust, de spelers en speelsters van beide partijen waren zo enthousiast dat ze al snel weer buiten stonden. Na de korte pauze was het opnieuw Viboa dat het initiatief nam. Eenrum kwam er steeds minder aan te pas en het wachten was op het volgende Viboa-doelpunt. Deze werd van verre afstand prima gemaakt door Lieke. Nu was het zaak geen goals meer tegen te krijgen, maar dat zat er door het goede spel (je ziet dat de meiden elkaar steeds beter weten te vinden) ook niet meer in.

Viboa bleef hartverwarmend aanvallen met een derde en vierde doelpunt als resultaat. Opnieuw waren het aanjager Nina en van afstand Lieke die voor de productie zorgden. De doelpunten werden telkens gevierd met de mooiste radslagen, het plezier spatte er van af. Alweer een overwinning dus, maar nog mooier: veel spelplezier en een naar elkaar toegroeiende groep. De ouders aan de kant konden weer trots zijn op hun kroost. Volgende week de confrontatie met de F7. Wie erbij wil zijn, moet de wekker zetten. Om 08.30 wordt dan namelijk al afgetrapt! Het is zeker de moeite waard een kijkje te komen nemen!