Team FC Assen wint finale Dutch Career Cup 2012 in stadion Almere City

op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Donderdag 12 april heeft het team van FC Assen de Landelijke competitie gewonnen van het 1ste Dutch Career Cup project. In de finale van het toernooi heeft FC Assen gewonnen na penalty’s 3-2 na een 0-0 eindstand van AZ Alkmaar. Trainer Mark Vissers van Eventsbureau is na de overwinning helemaal in zijn nopjes: “dit is een geweldig eindresultaat van een mooie 6 maand voetballen op zoek naar werk”.

fc assen

Het team van FC Assen dat de landelijke finale Dutch Career Cup 2012 won

Dutch Career Cup project 

De Dutch Career Cup is een landelijk voetbal / re-integratieprogramma voor werkzoekenden. Binnen dit programma zetten voetbalclubs hun faciliteiten en contacten in om de deelnemers aan een baan te helpen. Het programma bestaat uit een sportprogramma bij de club, gekoppeld aan diverse re-integratieactiviteiten. De deelnemers nemen deel in een vast team van minimaal 10 personen. Naast de lokale activiteiten nemen de teams deel aan diverse landelijke toernooien waar alle teams aanwezig zijn. Clubs die deelnemen zijn o.a.; Ajax, Sparta Rotterdam, Cambuur Leeuwarden, PSV, FC Groningen en vele andere Betaald Voetbal Organisaties.

Landelijke Finale

De Landelijke finale werd gehouden bij Almere City met de grote finale in het stadion. Het team van FC Assen heeft in de poule de volgende resultaten behaald: FC Zwolle - FC Assen 1-1, Sparta - FC Assen 0-0, NAC Breda - FC Assen 1-3, RODA JC - FC Assen 0-6, Dordrecht - FC Assen 0-2, NEC - FC Assen 1-4. In de halve finale moest het team het opnemen tegen FC Groningen, deze wedstrijd werd gewonnen met 3-0 wat een finale plaats opleverde tegen Alkmaar. Tegen Alkmaar werd na een spannende finale na penalty’s gewonnen wat resulteerde in de 1ste plaats. De mannen zijn na het winnen van de finale door het dolle heen!!!

Team FC Assen

Team FC Assen bestaat uit 9 fanatieke voetballers die op weg zijn naar de arbeidsmarkt. I.s.m. de Job-coach Rodney van USG Restart en de trainer Mark Vissers van Eventsbureau is er een half jaar 2x per week getraind bij FC Assen voor een mooi eindresultaat. Na vandaag zal het voetballen stoppen en gaat iedereen zich volledig richting op het werk. Sommige spelers hebben al een schikte baan gevonden waar zij aan de slag zijn. Vanaf september 2012 zal Eventsbureau i.s.m. UWV en USG Restart weer een nieuw traject starten. Mocht jij over een WA-Jong beschikken en op zoek zijn naar een mooie uitdaging neem dan contact op met Eventsbureau. Voor foto’s, toernooiverslag en alle uitslagen kijk op www.eventsbureau.nl

AL MET AL EEN FANTASTISCH EINDRESULTAAT VAN DIT 1STE DUTCH CAREER CUP PROJECT!!!