Eerste overwinning VIBOA F8

op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Afgelopen zaterdag speelde VIBOA F8 zijn derde competitiewedstrijd in Uithuizen tegen Noordpool.

F meisjes jel

Om precies 11.30 werd er afgetrapt op het prachtige kunstgrasveld in Uithuizen. Vanaf het eerste fluitsignaal pakten de meiden het initiatief, om dat de hele wedstrijd niet meer uit handen te geven. Tegenstander Noordpool (met één meisje in de gelederen) wist niet wat haar overkwam en met hangen en wurgen werden tegendoelpunten voorkomen. Ondanks een groot overwicht van de Viboa-toppers was de ruststand 0-0.

Koffie

De laatste ouders zaten nog achter hun bakje koffie, toen al weer was begonnen aan deel twee van de wedstrijd, waarna in een mum van tijd de 0-1 viel. Een prima goal van Nina, die de bal keurig in het hoekje plaatste. Toen het Viboa-publiek pas was uitgejuicht, werd het meteen al 0-2. Deze keer was het Lieke die het net met een strak schot liet trillen. Een goede actie van een Noordpool-speler zorgde weer voor wat nieuwe spanning, 1-2. Maar gelukkig, deze spanning duurde niet lang. Lychenne stoomde prima op en wist de derde Viboa-goal keurig in het doel te werken. Na dit doelpunt was de ban gebroken en gingen de meiden helemaal los! Met nog twee treffers van Lychenne en één van Nina was de score aan het eind opgelopen tot 1-6 !! Na het slotsignaal was de vreugde groot, zowel bij de meiden als de meegereisde ouders. Zeer terecht natuurlijk, want de meisjes hadden iets moois laten zien.

Toppers

Even op een rijtje welke toppers voor deze overwinning zorgden: Jamie, Maran, Lychenne, Nina, Lieke, Annicka, Eryn, Anna en Lisa. Helaas waren speelster Bo en haar moeder, trainster Jessica, niet van de partij, maar ook zij zijn vast en zeker trots op de prestatie van het team. En een team, dat is het zeker gezien de uitstraling van deze zaterdag! Gelegenheidsleider Dethmer en de meegereisde ouders ontvingen in ieder geval meerdere complimenten over het vertoonde spel en het enthousiasme van de meiden.

Al met al een leuke basis om op verder te gaan en een prima uithangbord voor het meidenvoetbal binnen onze vereniging. Tot ziens langs de lijn!

Bron: www.viboa.nl