De Heracliden MO-15 wint ook tweede competitieduel

Geschreven door De Heracliden op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Zaterdag  23 sept  stond voor De Heracliden MO-15   de vierde wedstrijd van het seizoen op het programma. De eerste bekerwedstrijd werd met 3-1 verloren en de tweede bekerwedstrijd werd met 8-0 gewonnen. Vorige week werd de eerste competitiewedstrijd tegen Tynaarlo met 3-6 gewonnen. Vandaag moest er gespeeld worden tegen FC Assen. Dat beloofde een pittige wedstrijd te worden, want FC Assen had de zaterdag ervoor met 11-0 gewonnen.

De wedstrijd begon gelijkwaardig , met Leonie, Mariam, Séline en Myrna achterin werden er weinig kansen weggegeven. De ballen die wel op het doel kwamen werden goed gepakt door Margo. Met twee diepe ballen van Danique en Indy werd Annemiek gelanceerd en ronde beide keren koelbloedig af. Fatma stond in haar eerste wedstrijd op groot veld voorin en combineerde en stoorde er lekker op los. Zo stonden we met 2-0 voor met de rust.

De tweede helft begon wat slap en we kregen gelijk wat corners tegen. Margo lette goed op en zorgde er voor dat we de 2-0 voorsprong konden behouden. Het middenveld met Renske, Danique, Manon en de inschuivende Esmea waren ook sterk aan het voetballen en hielpen mee met verdedigen om vervolgens weer de aanvallen op te zetten. Met een uitgespeelde goal van Lydia werd de voorsprong wat vergroot. Even later scoorde Indy al glijdend haar goal op aangeven van Lydia en was de voorsprong comfortabel. Vlak voor tijd kregen we nog wel een tegentreffer waardoor de eindstand 4-1 werd.