’t Zandt legt reserves Rood Zwart Baflo over de knie.

Geschreven door Sander Doorn op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Voetbalvereniging ’t Zandt heeft afgelopen zaterdag in Baflo met 0-6 van het tweede elftal van Rood Zwart Baflo gewonnen. 
door : Sander Doorn.

De verwachtingen waren hoog aan de kant van ’t Zandt, aangezien er vorige week met 15-0 werd gewonnen in de bekerwedstrijd tegen VVS 3.  ’t Zandt begon ook sterk aan de wedstrijd en kreeg  direct na de aftrap al een grote kans, helaas schoot Gerry Winkel nipt over. ’t Zandt bleef druk zetten en dit resulteerde dan ook in een doelpunt. Ron Smit stuurde Sander Doorn de diepte in die vanaf de rechterkant de bal panklaar voor doelpuntenmaker Peter van Weerden legde, 1-0.  Baflo probeerde wel wat terug te doen, maar wist de bal op geen manier achter de goalie van ’t Zandt, Frank Pot, te krijgen. Even later was het weer van Weerden die zijn tweede van de middag achter de sluitpost van Baflo schoof (0-2). Nog voor rust kon ’t Zandt weer juichen, Teun Heuvel knikte vanuit een vrije trap van Rik Baas de 0-3 binnen. Na de thee ging ’t Zandt rustig door met scoren, van Weerden tekende voor zijn derde van de middag (0-4) en Tim Dijkhuis  schoot niet veel later de 0-5 binnen. Het was uiteindelijk Doorn die in de 80ste minuut de eindstand op het scorebord zette, vanaf een meter of zestien schoot hij beheerst de 0-6 binnen.
Zaterdag neemt ’t Zandt het in eigen huis op tegen het derde van de Heracliden. Coach Marijn Teerling hoopt dat ’t Zandt de goeie lijn van de afgelopen weken door kan zetten