Sportmomenten 2015 met Anita van Munster, Roelof Bolt en Hans Top.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

We naderen het einde van het jaar 2015 wat betekent dat we even terugkijken op het jaar wat bijna achter ons ligt. Dat gebeurt op verschillende manieren en een daarvan is dat Puurvoetbalonline aan diverse personen uit de amateurvoetbalwereld vraagt naar zijn of haar drie sportmomenten van 2015 Momenten die op de persoon zelf betrekking mochten hebben maar ook ruimer mochten zijn.
logo
 
Anita van Munster, kantinevrijwilligster v.v. Middelstum. ‘ Mijn drie sportmomenten 2015 zijn op de eerste plaats de terugkeer van Dirk Kuijt  bij  Feyenoord . Op de tweede plaats de tweede plaats van de Nederlandse handbaldames. Een topprestatie. Op derde plaats komt voor mij de uitschakeling van Oranje voor het EK in Frankrijk. Een ramp voor de supporters en een blamage voor Oranje.”
Roelof Bolt, doelman Noordwolde 1.  Op één uiteraard de bekerwinst van FC Groningen. Een fantastische prestatie en een geweldige dag, die we ons leven lang niet meer zullen vergeten! Op twee staat voor mij de gouden 200 meter van Daphne Schippers. Die laatste 50 meter, enorm knap! Op drie  de schorsing van de heren Blatter en Platini. Ik hoop dat de schorsing van deze twee  boeven pas het begin is van het oppakken van nog meer graaiers  maar dat zal wel bij hopen blijven vrees ik.”
Hans Top, sportliefhebber en dakdekker.  Op  één shorttracker Sjinkie Knegt . Die werd eerst in eigen land Europees kampioen en won later in Moskou zijn eerste wereldtitel. Op twee komt voor mij het WK-rugby. Daar heb ik met volle teugen van genoten  en vooral de wijze waarop spelers respectvol met elkaar en de arbiters omgaan. Op de derde plaats Mathieu  van der Poel  die wereldkampioen veldrijden werd. “