Sportmomenten 2015 met Roelf Folkertsma, Vincent Zijlstra en Wouter Horst.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

We naderen het einde van het jaar 2015 wat betekent dat we even terugkijken op het jaar wat bijna achter ons ligt. Dat gebeurt op verschillende manieren en een daarvan is dat Puurvoetbalonline aan diverse personen uit de amateurvoetbalwereld vraagt naar zijn of haar drie sportmomenten van 2015 Momenten die op de persoon zelf betrekking mochten hebben maar ook ruimer mochten zijn.


 logo

Scheidsrechtercoach Roelf Folkertsma: ‘Voor mij eerste moment kom ik terecht bij Dafne Schippers. Een prachtige prestatie van een geweldige atlete om de 200 meter op een wereldkampioenschap te winnen. Op de tweede plaats komt de bekerwinst van FC Groningen op PEC Zwolle. Mijn derde moment komt uit het amateurvoetbal. Dat is de promotie van Thom Winkel als scheidsrechter naar groep 1. Thom is een talentvolle 22 jarige arbiter die het nog ver kan schoppen in de scheidsrechterswereld.”
Noordpool-voetballer Vincent Zijlstra: ‘De bekerwinst van FC Groningen staat voor mij op nummer één. Op nummer twee komen de prestaties van FC Barcelona. Die ploeg won alles wat er maar te winnen valt en dat vind ik ongelofelijk knap. Mijn derde moment is dichterbij huis. Dat was het kampioenschap met Futsal Usquert.”
Scheidsrechter Wouter Horst: Op één komt mijn promotie als scheidsrechter naar groep 1. Nummer twee, het fluiten van het duel TEVV- Nieuw Buinen dat voor het eerst in de historie in competitieverband werd gespeeld. Op de derde plaats het duel om de Johan Cruyff Schaal tussen PSV en FC Groningen.”