Sportmomenten 2015 met Sander Adema, Renier Matthijs en Hans Bulthuis.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

We naderen het einde van het jaar 2015 wat betekent dat we even terugkijken op het jaar wat bijna achter ons ligt. Dat gebeurt op verschillende manieren en een daarvan is dat Puurvoetbalonline aan diverse personen uit de amateurvoetbalwereld vraagt naar zijn of haar drie sportmomenten van 2015 Momenten die op de persoon zelf betrekking mochten hebben maar ook ruimer mochten zijn.
logo

Sander Adema
, doelman v.v. Kloosterburen, kwam tot drie momenten waar een persoonlijke tussen zat. ‘  Met stipt op één  de bekerwinst van FC Groningen op PEC Zwolle. Dat was een fantastische dag waarop alles mooi was. Op twee de zege van Dafne Schippers op de 200 meter. Een fantastische prestatie van een Nederlandse op dit toch wel speciaal atletieknummer. Op de derde plaats een persoonlijk hoogtepunt. Dat was mijn verkiezing tot eerste doelman van het eerste elftal van Kloosterburen. Daar was ik deze zomer echt blij mee.”

Renier Matthijs, speler SV Bedum8, was ook duidelijk met zijn nummer een. Dafne Schippers. Wereldprestatie op de 200 meter, die een atlete. Op twee de bekerwinst voor FC Groningen. En op drie de potjes zaalvoetbal/beachvolleybal met de mannen van SV Bedum 8. Dat zijn steeds weer hoogtepunten waar ik iedere keer weer oprecht van geniet.”

Scheidsrechter Hans Bulthuis: De 200 meter van Dafne Schippers waarop ze goud won. Op nummer twee de prestaties van Max Verstappen in de Formule 1. Super knap van een zo jonge coureur. Op de derde plaats dat Nederland niet naar het EK gaat. Een drama voor de voetballiefhebber en eigenlijk een schande voor het Nederlands voetbal.”