Al ruim honderd deelnemers 'Voetbalkamp Gasselte 2015'

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Op maandag 6 juli komen er ruim honderd jeugdige voetballers en voetbalsters naar Gasselte voor het eerste door GKC georganiseerde voetbalkamp nadat de KNVB in 20 14 had besloten dat het mooi was geweest met de KNVB-voetbalkampen.

                image 2015 06 19 1
In 2014 besloot de bond, dat het mooi was geweest met de KNVB-voetbalkampen. Er moest bezuinigd worden door een bond die het geld liever voor andere doeleinden gebruikte. Binnen GKC werd echter besloten dat het einde van de KNVB-voetbalkampen niet mocht betekenen dat een voetbalkamp, waar in vijftien jaar tijd ruim 1500 kinderen veel plezier aan beleefden, zou verdwijnen. De vijfdeklasser nam daarom contact op met staf die er in de laatste jaren voor zorgde dat ‘Gasselte’ voor deelnemers en staf een groot succes werd. In het begin liep het nog geen storm wat de aanmeldingen betrof en was er even wat pessimisme over het slagen van de plannen om ook’ Gasselte 2015’ tot een succes te maken.
                                                                             Voetbalkamp Gasselte 2014
Met nog iets meer dan twee weken te gaan is het aantal van 100 deelnemers al overschreden wat betekent dat ‘Gasselte’ qua aantal deelnemers zijn doel al heeft bereikt. Tachtig deelnemers had de organisatie nodig om het plaatje rond te krijgen wat meer dan gelukt is. Iets wat niet gemakkelijk is wanneer je weet dat voetbalkampen als paddestoelen uit de grond schieten. ‘Gasselte’ heeft in de loop der jaren echter een naam opgebouwd en het bestuur van GKC deed er slim aan om dezelfde stafleden te benaderen voor zijn eerste op eigen benen te organiseren voetbalkamp. Deze week werden de laatste puntjes op de i gezet want niets wordt in Gasselte aan het toeval overgelaten om ‘Gasselte 2015’ tot een succes te maken.Voetbalkamp Gasselte 2014