Hier heb ik geen zin in ......

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Vanmorgen las ik op mijn tijdlijn van Facebook een bericht wat ik ondertussen verwijderd heb. Niet direct omdat ik mijn persoonlijke deadline voor de Ommelander Courant belangrijker vind dan al datgene  wat er verder op de woensdag moet gebeuren.
Johan Staal
Het bericht ging over het benaderen van spelers en ik moet zeggen, ik vind het allemaal prima. Jantje benadert Pietje, Keesje benadert Koos en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Waar er voor speler A misschien wel een vergoeding klaar ligt mag B een paar voetbalschoenen uitzoeken en wordt C benaderd omdat de club die belt vind dat men een zeer gezellige vereniging is.
Voordat mijn bijdrage voor de donderdageditie de deur uit was kwamen de eerste reacties al binnen en besloot ik het epistel eens beter te lezen. Het geschrevene ging over spelers benaderen waarop ik besloot, dit wordt verwijderen want daar heb ik geen zin in. Iedereen benaderd zich tegenwoordig suf en wie zegt dat dit binnen zijn of haar vereniging niet gebeurd is bijna een unicum. Loop een rondje over de velden en je weet niet wat je meemaakt. Spelers en speelsters benaderen is als een ijsje eten bij 25 graden of meer, de gewoonste zaak van de wereld geworden 
Ik hoef waarschijnlijk niemand uit te leggen dat ook mij weleens ergens naar gevraagd wordt. En dan kun je een tip geven als je iets weet. Maar ik ga mij niet bemoeien met zaken waarbij de ene club niet blij is met wanneer er spelers benaderd worden door een andere vereniging. Sterker nog, wie ben ik om mij daar mee te bemoeien. ‘Ruzie’ tussen twee verenigingen? Jammer maar dat wordt niet via de tijdlijn van Puurvoetbalonline uitgevochten. Vandaar dat ik ook in de toekomst berichten over irritaties op het gebied van het benaderen van spelers z.s.m. verwijder want als ik iets niet wil is om als ‘speelbal’ te fungeren in kwesties waar ik geen partij in wil zijn en al helemaal niet door in een bepaalde hoek gedrukt wil worden.