Terugblik eerste seizoenhelft 2014-2015 deel 12

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Voor aanvang van ieder seizoen worden ze gepubliceerd, de diverse voetbalbijlages waarin trainers, bestuursleden of spelers vertellen wat de verwachtingen voor het komende seizoen zijn. In de winterstop gaat Puurvoetbalonline eens kijken hoe de stand van zaken bij diverse clubs is.
image-2014-10-31 1
 Kloosterburen blijft meedoen om de prijzen  Foto: Ommelander Courant
Volgens Willem Pettinga werd het voor het gedegradeerde Kloosterburen nog lastig genoeg om hoge ogen in de  vijfde klasse te gooien. Wat dat betreft kan Willem Pettinga, die het komend seizoen  aan zijn negende seizoen als hoofdtrainer van Kloosterburen begint, tevreden zijn over de verrichtingen van zijn ploeg want Kloosterburen staat achter SVZ op een keurige tweede plaats. Dat betekent dat de vijfdeklasser uit Kloosterburen, waar op dit moment weer veel in het teken van het naderend Carnaval staat, op koers ligt voor minimaal een plaats in de nacompetitie. In Kloosterburen zijn het geen hoog van de toren blazers maar ik denk dat als Koning Winter ons de komende weken  nog een beetje gaat plagen de withemden tot het laatst mee blijven doen in de strijd om de prijzen in zondag 5D.

Rood Zwart Baflo wilde dit seizoen presteren en een top-5 positie bewerkstelligen . De club zit al een paar jaar tegen promotie naar de vierde klasse maar steeds verschijnen er  obstakels waardoor dat niet lukt. Ook dit seizoen moet Rood Zwart Baflo vrezen dat promotie naar de vierde klasse er niet inzit hoewel met een achterstand van zes punten op nummer vier TEO is  de situatie nog niet helemaal hopeloos.