De drie mooiste sportmomenten 2014 van Henk Mulder( Scheidsrechter)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Richting de jaarwisseling is het vaak dat we even terugkijken op het bijna achter ons liggend jaar. Zo zijn daar natuurlijk ook de mooie of speciale sportmomenten die voor iedereen anders kunnen zijn. Voor de een zijn het momenten die persoonlijk beleeft zijn maar een ander maakt een keuze uit momenten die betrekking hebben op grote sportevenementen. Vandaar richting het einde van 2014 de rubriek 'de drie sportmomenten 2014 van
Henk Mulder
Henk Mulder uit Vries is als scheidsrechter actief in het amateurvoetbal. Ook aan Henk vroeg ik naar zijn drie mooiste sportmomenten uit 2014.

1. Dat ik als scheidsrechter werd aangesteld op 15 juni bij de wedstrijd om het kampioenschap van Nederland voor reserve teams en waarbij het ging om het duel Be Quick 2-Westland 2. Dat was voor mij als scheidsrechter een hoogtepunt wat niet snel meer zal gebeuren.

2. Het tweede hoogtepunt is toch het Nederlands elftal op het WK. Door de zege op Spanje werd dat een voor Oranje fantastisch evenement.

3. Op een derde plaats komen  de prestaties van de Nederlandse schaatsploeg  tijdens de Olympische spelen in Sotsji .Omdat ik vroeger ook aan wedstrijdschaatsen heb gedaan heeft die sport uiteraard mijn aandacht nog steeds en zit bij het schaatsen aan de buis gekluisterd!