De drie mooiste sportmomenten 2014 van Jarno Noord(v.v.SVZ)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Zo richting de jaarwisseling is het vaak dat we even terugkijken op het bijna achter ons liggend jaar. Zo zijn daar natuurlijk ook de mooie of speciale sportmomenten die voor iedereen anders kunnen zijn. Voor de een zijn er die persoonlijk beleeft zijn maar een ander kan wel die persoonlijk kunnen breder denken. Vandaar richting het einde van 2014 de rubriek 'de drie sportmomenten 2014 van.

Jarno Noord
Jarno Noord voetbalt voor SVZ uit Zeijen dat op dit moment de vijfde klasse E in het zondagvoetbal aanvoert. Jarno heb ik met enige regelmaat aan de lijn als het gaat over informatie over de duels die de Zeijenaren hebben gespeeld waar de regionale krant Oostermoer graag een verslag van wil. Aan Jarno vroeg ik ook wat zijn drie momenten uit 2014  waren en dat er een moment van Feyenoord voorbij zou komen verbaasde mij eerlijk gezegt niet.
1. De goal die Elvis Manu op 28 augustus in de voorrondes van de Europa League voor Feyenoord scoorde  tegen Zorya Luhansk. Dat gebeurde in de 92e minuut nadat het er eerst naar uitzag dat Feyenoord een zeker lijkende zege weg had gegeven.  Maar in de blessuretijd bezorgde Elvis Manu de ploeg van trainer Fred Rutten alsnog de zege: 4-3 waardoor Feyenoord in de groepsfase terecht kwam
2. De goal van Robin van Persie op het WK tegen Spanje. Dat was het begin van het een prachtig  WK voor Nederland.
3. De keeper wissel van Louis van Gaal op het WK tegen Costa Rica. Dat vond ik wel heel bijzonder. Voor Cillessen was het wel een rare gewaarwording denk ik persoonlijk maar de wissel pakte fantastisch uit.