De drie sportmomenten 2014 van...Danny Mulder ( VVK-zondag)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Zo richting de jaarwisseling is het vaak dat we even terugkijken op het bijna achter ons liggend jaar. Zo zijn daar natuurlijk de mooie of speciale sportmomenten die voor iedereen anders kunnen zijn. Voor de een zijn er die persoonlijk zijn beleeft waar een ander kan wellicht breder gaat denken. Vandaar richting het einde van 2014 de rubriek 'de drie sportmomenten 2014 van...
10378134 651569041578398 6021933089433162709 n
Danny Mulder voetbalt voor de zondagtak van VVK en kent tot nu toe een teleurstellend seizoen. De centrale verdediger raakte op 28 september in het uitduel tegen Eenrum geblesseerd en sukkelt nog steeds. Na de winterstop hoopt de stadjerder echter weer op de velden terug te keren na een dus tegenvallende tweede helft van 2014. Maar ondanks dat had ook Danny Mulder een top drie van drie sportmomenten waar hij met veel plezier op terugkijkt.

1. De laatste 10 minuten van Nederland - Mexico op het WK. Je voelt je al bijna uitgeschakeld en nog ga je door. In een tijdsbestek van ongeveer vijf minuten kantelde het duel in voordeel van Oranje en dat moment vond ik geweldig en was mijn nummer één moment.

2. Mijn nummer twee wordt toch de goal van Robin van Persie tegen Spanje. Alles klopte bij dat doelpunt. De pass van Daley Blind, het vrijlopen van Robin van Persie en vervolgens de magistrale wijze waarop hij via een zweefduik weet te scoren.

3. Dat Atletico Madrid kampioen van Spanje werd en dan speciaal het duel tegen Barcelona. Ze speelden toen met 1-1 gelijk zodat de titel wel naar Madrid ging maar deze keer niet bij Real terecht kwam.