De drie mooiste sportmomenten 2014 van Reinder Haaksema

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Zo richting de jaarwisseling is het vaak dat we even terugkijken op het bijna achter ons liggend jaar. Zo zijn daar natuurlijk ook de mooie of speciale sportmomenten die voor iedereen anders kunnen zijn. Voor de een zijn er die persoonlijk beleeft zijn maar een ander kan wel  die persoonlijk kunnen  breder denken. Vandaar richting het einde van 2014 de rubriek 'de drie sportmomenten 2014 van...


Reinder Haaksema
Reinder Haaksema kwam voor aanvang van dit seizoen terug naar SIOS. De middenvelder had een aantal jaren in de jeugdafdeling doorgebracht maar besloot om samen met Stefan Bultena terug te keren naar de vijfdeklasser uit Sauwerd. Een overstap met de intentie om er wat moois van te maken bij de club waar het voor de middenvelder allemaal begon. Ook aan Reinder vroeg Puurvoetbalonline wat zijn mooiste drie sportmomenten uit 2014 waren.
1. De fantastische 1-5 overwinning van Nederland tegen Spanje. Dat was namelijk het begin van een WK voor Oranje wat niemand had  verwacht.

2. Dat Jorien ter Mors als shorttrackster goud won op de 1500 meter langebaan. Dat was natuurlijk tegen alle theorieën in maar daarom juist zo knap.

3. De wissel die Van Gaal toepaste tegen Costa Rica door Cillessen te vervangen door Krul. Ik wist niet wat ik zag maar ik moet eerlijk zeggen, het pakte fantastisch uit voor Nederland.