De drie mooiste sportmomenten van Mark van Doorn(SC Loppersum)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

   Mark van Doorn voetbalt voor tweedeklasser SC Loppersum zowel op het veld als in de zaal. De 24 voetballer komt meestal als 'supersub' in het veld maar dit seizoen is 'Markoes' door een veelheid aan blessures bij de Lopsters regelmatig basisspeler. Ook de man die over een aardige schotkracht beschikt vroegen wij om zijn drie mooiste sportmomenten uit 2014:
Mark van Doorn
   1.De 1,2,3 bij het schaatsen in Sotsji. Smeekens die op de 500 meter twintig seconden mag denken  dat hij Olypmisch Kampioen is maar uiteindelijk Michel Mulder voor moet laten gaan maar wel Michel Mulder zijn broer Ronald voorblijft. Dat vond ik echt mijn moment van 2014.
   2. Op nummer twee de 1-5 overwinning op Spanje van Oranje op het WK in Brazilie . Met als absoluut hoogtepunt de 1-1 door een perfect uitgevoerde duikvlucht van Robin van Persie.
   3. Mijn nummer drie is Epke Zonderland die met succes zijn titel verdedigd op de rekstok. En hoe! Na zijn optreden aan de rekstok krijgt hij applaus van zijn grootste concurrent op dat moment. Ik moet zeggen, dat vond  ik wel een speciaal moment.