De drie sportmomenten 2014 van.. Hans Paapst(teamleider De Heracliden)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Zo richting de jaarwisseling is het vaak dat we even terugkijken op het bijna achter ons liggend jaar. Zo zijn daar natuurlijk ook de mooie of speciale sportmomenten die voor iedereen anders kunnen zijn. Voor de een zijn er die persoonlijk beleeft zijn maar een ander kan wel  die persoonlijk kunnen  breder denken. Vandaar richting het einde van 2014 de rubriek 'de drie sportmomenten 2014 van...

 
hans de Fivel
Hans Paapst ruilde na het seizoen de functie van assistent-scheidsrechter bij De Fivel in voor de rol van elftalleider bij De Heracliden1. Daar lag een praktische reden aan ten grondslag want Hans is woonachtig in Uithuizermeeden waar zijn zoontje bij De Heracliden voetbalt. Ook Hans kreeg de vraag voorgelegd  wat zijn drie mooiste sportmomenten van 2014 waren:

1.Op een komt het doelpunt van Arjen Robben tegen Spanje. Ik vroeg mij echt af wanneer raakt hij geblesseerd in een sprint waar bijna geen einde aan kwam. Maar gelukkig gebeurde dat niet en kregen we een fantastische Robben op het WK te zien.

2.Het moment dat Jeroen Dubbeldam samen met zijn dochter viert dat hij wereldkampioen bij de springruiters is geworden. Een kippenvel moment.

3. De gouden medaille die Epke Zonderland wist te behalen op het onderdeel rekstok. Je mag dan wel zwaar favoriet zijn maar het moet wel even gebeuren denk ik dan.