De drie favoriete sportmomenten 2014 van GertJan van der Ploeg (FC LEO)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Zo richting de jaarwisseling is het vaak dat we even terugkijken op het bijna achterons liggend jaar. Zo zijn daar natuurlijk ook de sportmomenten en die voor iedereen weer anders kunnen zijn. Momenten die persoonlijk kunnen zijn maar ook breder gezien mogen worden. Vandaar richting het einde van 2014 de rubriek 'de drie sportmomenten 2014. GertJan van der Ploeg voetbalt sinds het begin van dit seizoen weer voor de club, FC LEO, waar het ooit voor 'Totti' begon. Ook aan de centrale verdediger van de Leensters vroeg Puurvoetbalonline naar zijn drie favoriete sportmomenten uit 2014.
GertJan van der Ploeg
1.Het gehele WK vond ik echt fantastisch! Wat vooral mooi aan het toernooi in Brazilië was dat het mensen bijeen bracht.
2.Op nummer twee komt iets meer persoonlijks en dat is het winnen van de eerste periode met FC LEO. Voor aanvang van het seizoen bestond bij iedereen de vrees dat we het lastig zouden krijgen in een poule met veel ploegen uit Friesland. Maar tot op heden valt dat heel erg mee en staan we op een eerste plaats met een redelijke voorsprong op nummer twee Opende.
3. Waar ik ongelofelijk van genoten heb is de dartstitel van Michael van Gerwen op het PDC WK Darts. Dat is absoluut een prestatie die in mijn top drie thuishoort