Ik hoor graag wat hier precies bedoelt wordt

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Als ik op alle commentaren die op wat ik op Puurvoetbalonline plaats moet reageren is het niet best. Dan zouden sommige dagen wel heel lang worden en wat niet altijd de bedoeling kan zijn.
Johan Staal
Ik ben niet iemand die dagelijks op zijn Twitteraccount kijkt of er nog berichten/reacties zijn binnengekomen op iets wat ik geplaatst heb. Door het fenomeen, mijn mobiele telefoon is kapot en mijn abonnement loopt af dus moet er een andere komen, gebeurt dat deze dagen wat meer. Door dat stomme toeval zag ik wat commentaar op het artikel , http://www.puurvoetbalonline.nl/derde-helft/even-na-praten/8038-volwassenen-langs-de-lijn-maken-het-jeugdvoetbal-kapot,. Commentaar wat als volgt luidde, @puur voetbal Insinuerende slechte tweet. Gister heb ik tig positieve volwassen ouders/leiders/trainers langs de lijn gezien. #Telegraafnivo. Een volgende was: @puurvoetbal @svbedumd4 @heikamp1967: elk team van @svbedum gaat voor #blauwekaart. #Sensatie #RTLBoulevard #albertverlinden #telegraafnivo.

Ik heb het artikel nogmaals gelezen en het gaat toch ECHT over een leider/ouder of trainer van NEC Delfzijl. Niets meer en niets minder. Iemand mag best iets insinuerend vinden maar je moet wel bij de kern blijven. Met geen woord heb ik het gehad over een negatieve hoofdrol voor mijn vrienden van de E2. En ik overdrijf niet wanneer ik zeg dat ik zeker weet dat ik beduidend meer jeugdvoetbal zie en heb gezien dan de twee ‘commentatoren’. Dat weet ik zeker en ik weet ook zeker dat er ieder weekend in Nederland duizenden vaders, moeders, opa’s en oma’s langs de lijn als een stelletje mafkezen te keer gaan omdat ze, om even dicht bij huis te blijven nu eenmaal geen vader zij zoals Martin Broekmans, Menzo van der Wal, of de helaas veel te vroeg overleden André Staal. Vaders die in stilte genieten, of in het geval van mijn vader genoten, van de prestaties van hun voetballende zonen.

Daarom baal ik enorm van commentaren als deze waarbij ik het leuker had gevonden wanneer men contact mij had gezocht zoals wel vaker gebeurt, waar scheidsrechter Hen k Mulder alles van af weet. Henk en ik waren het  een keer niet met elkaar eens en er werd even gebeld. Wat volgde was een prima gesprek en nu als we elkaar tegen komen is er altijd een praatje. Daarom 0627 109055 is mijn nummer waar ik vandaag tussen 13.00 en 20.00 uur op te bereiken ben. Ik hoor graag van de commentatoren waarom ze vinden dat ik een insinuerende tekst heb geplaats.