Oprichting v.v. Zeester nu een feit.

Geschreven door v.v. Zeester op . Geplaatst in Even na praten

Op de website www.vvzeester.nl staat vanaf vandaag het onderstaande artikel dat het nu definitief maakt dat de voetbalvereniging Zeester als een zelfstandige vereniging verder zal gaan.
457db84baa-logo20keuze202

De oprichtingsvergadering van VV Zeester heeft op vrijdag 14 maart in de kegeltuin van de Zeearend te Zoutkamp plaatsgevonden. Op deze vergadering zijn de conceptstatuten en het huishoudelijk reglement aangenomen door de leden. De bestuursleden zijn gekozen voor een periode van drie jaar. Het nieuw gekozen logo zie je hier links afgebeeld. Er zullen op verzoek van de leden nog twee kleine aanpassingen aan dit logo komen. Zodra de definitieve versie klaar is zullen we deze op de site bekend maken. Ter afsluiting van de vergadering heeft Andries Postma het Zeesterlied gespeeld. Binnenkort gaat het bestuur naar de notaris zodat de nieuwe vereniging officieel opgericht zal zijn.

Het aantal spelende leden van de VV Zeester is tot op heden gestegen tot 128. Tot nu toe gaat het om 53 senioren en 75 jeugdleden. Met deze spelers kunnen we volgend jaar op de dames na, alle teams samenstellen die in het overzicht op pagina 2 staan. Wij verwachten dat er nog meer aanmeldingen zullen volgen voor de jeugd en de senioren en het ligt nog steeds in de planning om komend seizoen ook met een damesteam van start te gaan. Damesvoetbal hoort natuurlijk bij Zeester.

Voor volgend seizoen hebben twaalf leden aangeboden om jeugdtrainer bij Zeester te worden. Het gaat hier om leden die veelal zelf nog actief voetballen en al ervaring als trainer hebben. Van deze mensen zullen er negen de KNVB cursus pupillentrainer gaan volgen. VV Zeester is daarmee ruimschoots voorzien van (gediplomeerde) jeugdtrainers. Wobbe de Vries zal de jonge trainers en de nieuwe jeugdcommissie in de beginfase gaan begeleiden. Op dit moment wordt gewerkt aan het voetbaltechnisch beleidsplan. De jeugdcommissie zal bestaan uit: Hillechien Zuidersma en Petra Bos-Broersma. Een derde lid wordt nog gezocht. De komende maanden zullen we op zoek gaan naar een geschikte hoofdtrainer en een trainer voor de dames.

De sponsorcommissie van Zeester bestaat uit: Fred Bos, Jozef Blom, Jan Riens en Robert Bos. Zij hebben al diverse kleding en bordsponsoren gecontracteerd. Ook hiermee ligt de vereniging ruim op koers. De activiteiten commissie valt onder ons bestuurslid algemene zaken: Alfred Buitjes en bestaat momenteel uit Meta Buikema en Willem Nauta. Deze commissie zal in de toekomst nog uitgebreid worden.

Bron: www.vvzeester.nl