Kan Roden7-zaal nu ook een boete van 120 euro verwachten?

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Enkele dagen geleden schreef ik een artikel, http://lyt.sr/r3ilo, over de boete van Pelle en die van KRC uit Kantens. Daar kwam het nodige commentaar op en niet alleen op het gedrag van onze Italiaanse vriend maar ook op de ‘actie’ van de Kantens Robben Combinatie.
johan

Het commentaar kwam er in grote lijnen op neer dat het belachelijk was dat KRC ondanks een tekort aan capabele spelers op zaterdag 25 januari niet naar Oostwold was vertrokken om daar tegen Pelikaan S. Dan maar met een verzwakt team aantreden werd er gezegd en om eerlijk te zijn, dat had KRC ook beter kunnen doen. Men had beter met een elftal samengesteld uit oudere spelers in actie kunnen komen dan het verzoek bij de KNVB neerleggen van of het duel ‘afgelast’ mocht worden. Daardoor kreeg KRC een boete èn twee punten in mindering, waar ik van vond, en nog steeds vindt, die is aardig aan de hoge kant.

Dat was niet iedereen met mij eens en dat moet kunnen en daarom ben ik nu zeer benieuwd wat er nu met Roden 7 gebeurt. Dat team presteerde het namelijk om zich op vrijdagavond nog af te melden voor zijn zaalwedstrijd tegen Potetos 9. Het tijdstip tussen zes en zeven uur in de avond was te belachelijk voor woorden en ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe een bond met dit soort acties omgaat. Krijgt ook Roden 7 twee punten in mindering en 120 euro boete omdat het niet opgekomen is of wordt het wegblijven in dit geval anders beoordeeld.

Op het moment van schrijven, zaterdag 1 maart 2014, is het bondsbureau niet geopend en kan ik het daar niet vragen maar wie weet komt er dit weekend nog ergens een antwoord vandaan.

Want laten we eerlijk zijn, het moeten toch gelijke monniken gelijke kappen zijn want op het veld niet opkomen, staat toch gelijk aan in de zaal niet opkomen. Dus wat dat betreft kan Roden 7 zijn portemonnee trekken, wat ook nog eens terecht zou zijn want als een beetje liefhebber zeg je niet een paar uur van te voren af.