Mijn mening: Velen hebben het woord relativeren niet in het woordenboek staan.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Er kunnen zich omstandigheden voordoen dat je weleens een dag weg van de ‘snelweg’ bent of bewust gaat omdat je denkt dat het moet of omdat jij of je partner het graag even wil.

johan
Even een dag weg van de ‘snelweg’ gebeurde op dinsdag 18 februari omdat de dagen er voor een paar spannende waren geweest. Voor alle duidelijkheid, dat kwam niet door de idioterie om het schaatsen in Sotsji of de ‘soap’ rond René Wollerich. Sterker nog, maandagmiddag rond half vijf interesseerde mij dat alles helemaal niets meer. Maar gelukkig bleek het met Martine allemaal mee te vallen zodat de, de day after, er een werd van, denk en pas mog meer op elkaar.

Uiteraard volgde ik het sportnieuws wel want daar ben je nu eenmaal sportliefhebber voor. Zo kreeg ik mee dat Sven tweede, Jorit eerste  en Bob derde werd. Zo kreeg ik ook mee dat de spelersgroep van Omlandia niet verder wilde met hun trainer René Wollerich omdat het vertrouwen volledig weg was nadat hij had verteld dat er in Bedum een prachtige uitdaging lag te wachten. Iets wat velen verwacht hadden en daar, en bij voorkeur anoniem, ook een mening over hadden. Dat is iets wat nog het meest walgelijke van deze hele ‘soap’ vindt, het anoniem gelul onder een artikel zoals ik ze op www.tweenul.nl en www.eemsmondsport.nl tegenkwam.

Op ‘verzoek’ van velen heb ik maandagmorgen mijn mening gegeven en heb ik op maandagmorgen met SV Bedum- voorzitter Edwin van Zanten gesproken en wacht ik nog op een reactie van dhr. Bathoorn, de voorzitter van Omlandia. Maar ik kan iedereen nu al vertellen dat ik na dit artikel geen woord meer aan deze hele poppenkast vuil ga maken. Want na het lezen van alle bagger aan commentaren kom ik maar tot een conclusie, het scheelt niet veel maar bijna komt het nieuws naar buiten dat er doden zijn gevallen in voetballand wonderland.

Prima dat mensen het niet met elkaar eens zijn want dat moet kunnen in een vrij land wat Nederland schijnt te zijn maar dit gaat mij te ver. Daarom in tegenstelling tot eerdere berichten geen reacties meer van voorzitters of wie dan ook meer over deze ‘soap’ op Puurvoetbalonline. Reacties die wel op andere sites te lezen zijn en waarbij ze werden aangevuld met commentaren waarvan je denkt, velen hebben het woord relativeren niet in hun woordenboek staan.