Mijn mening:Robert Oosterhof(v.v. Groningen) slachtoffer woordvandalisme

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

De naam van Robert Oosterhof zal vandaag in Uithuizen vast een paar keer genoemd worden. Noordpool-trainer Willem Kluin zal de naam Robert Oosterhof een paar keer noemen in zijn voorbespreking voor het duel van Noordpool tegen v.v. Groningen
JOHANNNWant Robert Oosterhof is een spits die ze er redelijk gemakkelijk inlegt. Dat is een kwaliteit die niet veel spelers hebben en velen daarom ook jaloers maakt. Jaloezie, een woord wat ik niet ken want ik zou niet weten op wie ik jaloers moet zijn. Martine is gezond onze kinderen gaat het op dat gebied ook naar wens en ook in de echtelijke sponde heb ik geen klagen. Laat ik het maar gewoon zeggen want alle andere veel mensen jaloers makende zaken interesseren mij, en ook Martine, helemaal niets.

Een dure auto of hoe vaak iemand op vakantie gaat, het zal ons een zorg wezen. Maar dat is niet iedereen gegund want er zijn, voetballiefhebbers’ die zich druk maken dat de vier goals van Oosterhof in een vriendschappelijk duel van v.v. Groningen uitgebreid beschreven worden in een verslag. Een verslag wat, zoals ieder verslag van v.v. Groningen, door Robert Oosterhof geschreven werd. Niets mis met het verslag want zoals de spits het omschrijft zou ik het als neutrale verslaggever ook geschreven hebben. Want niets ten nadele van zijn teamgenoot die de vijfde treffer scoorde, dat was voor de statistieken.

Robert Oosterhof zijn vier goals waren van cruciaal belang maar waar enkele anonieme, voetbalvrienden’ anders over dachten. Die vonden het nodig om onder hun schuilnamen weer eens op de man te spelen. Mijn stijl is het niet want de rubriek, Mijn mening’ op Puurvoetbalonline schrijf ik onder mijn eigen naam. Gewoon omdat als ik iets vindt, en waar ik een mening over heb, daar nooit door mij anoniem over geschreven wordt.

Kwakzalver, Desgrees en weet ik veel hoe de anoniempjes heten zijn allemaal al een keer uitgedaagd door Puurvoetbalonline. Uitgedaagd om in het openbaar hun visie eens te geven op het amateurvoetbal. Maar dat gaat hem niet worden.
Bang is het woord wat van toepassing is op dit anoniem spul die niet onder zijn of haar eigen naam durft te zeggen wat ze denken. Ik klop mij niet op de borst omdat ik dat wel durf omdat ik dat helemaal geen geweldige prestatie vindt. Dat komt omdat ik anders ben opgevoed dan dit leger der anonieme commentaargevers. Ik ben opgevoed met als motto, als jij een andere mening bent toegedaan dan zeg je dat maar je onderbouwt het wel. Dat doen de, vriendjes’ van Robert Oosterhof anders want die gaan lopen janken over een te ruime omschrijving van vier goals die er voor zorgden dat vierde klasser v.v. Groningen van tweedeklasser Velocitas won.

Ik zou tegen het leger van anoniempjes willen zeggen, maak je eens wat drukker om wat er laatst in Haren en nu weer in Siddeburen is gebeurd. Vandalisme waar de honden geen brood van lusten. Daar heeft het gepeupel geen commentaar op maar wat ergens logisch is. Want het gepeupel doet zelf namelijk niet anders, en wat misschien wel een nieuw woord voor de Dikke van Dale betekent, het doet namelijk aan woordvandalisme, wat betekent dat ze met hun kut-opmerkingen denken dat ze personen, gewoon’ tot op het bot kunnen en mogen beledigingen.