Ook spelers dubieuze rol in overschrijvingsperiode amateurvoetbal nog open.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Het artikel, Persbericht: Overschrijvingsperiode amateurvoetbal nog open, lokte veel reacties uit. Reacties van te gek voor woorden van de bond maar ook reacties richting spelers die hun woord niet alleen hadden gegeven maar zelfs een handtekening hadden gezet.
johann
Dat waren reacties waar ik vanmorgen even aan voorbij gegaan was maar waar ik vanavond dacht, degene die dat hebben opgemerkt hebben helemaal gelijk. Woord is woord man is man geldt als bindend en dan moet je daarna niet meer zeuren. Bij een deal schud je de hand en dan is het klaar want je hebt een overeenkomst. Dat dachten ze bij OKVC ook maar opeens bleken zelfs handtekeningen niets meer waard te zijn. Handtekeningen onder een overschrijvingsformulier zijn toch geen handtekeningen die totaal geen waarde hebben. De personen die reageerden op het artikel hebben gewoon gelijk, de spelers hadden direct tegen Aduard moeten zeggen, we hebben overschrijving aangevraagd naar OKVC en alles is al onderweg naar Heerenveen. Toch blijf ik ook de rol van Aduard vreemd vinden dat spelers na het sluiten van de overschrijvingsperiode gaat benaderen alsof dat de gewoonste zaak van de wereld. Natuurlijk is dat niet zo en ook daar had men moeten weten, die is niet de weg die wij moeten bewandelen. Je krijgt namelijk altijd, indianenverhalen’ want als er opeens aan spelers getrokken wordt valt al gauw de kreet, daar wordt wat voor spelers geregeld.

Nu denk ik niet dat Aduard op dit moment in een positie zit dat er vanuit de club veel te, regelen’ valt maar toch, je krijgt de schijn tegen in voetballand wonderland. Afspraken niet nakomen, gegarandeerd dat je op een gegeven moment pootje gelicht wordt en dat geldt natuurlijk voor de spelers die OKVC beloven dat ze komen en opeens bedenken, dat paars wit staat ons toch leuker.

Dat de spelers fout zaten met de beslissing om op de advances van Aduard in te gaan werd door velen als fout gezien en dat mag best gezegd worden. En waarvan ik eerlijk moet bekennen dat ik door mijn, hotline’ met de KNVB daar teveel aan voorbij ben gegaan.