Een oproep om er SAMEN wat moois van te maken

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Deze week ontving ik een email met ondere andere de tekst, Puurvoetbalonline is een begrip in Groningen aan het worden. Een mooie tekst maar waar ik zelf mijn twijfels over heb.
       logo20pvo
Vanmorgen besloot ik tot wat surfen over clubsite ’s want je weet nooit wat er nog iets van nieuws weg te halen is. Normaliter heb ik daar geen tijd voor op een zondagochtend maar nog een paar uur schrijven op de zaterdagavond en het vroeg opstaan op de zondag zorgden er voor dat het surfen naar nieuws wel verantwoord was.

Maar opeens drongen de woorden van de mail uit Bedum weer tot mij door en bedacht ik mij, wat zit je eigenlijk te doen mafkees. Je gaat op zoek naar iets wat gewoon naar Puurvoetbalonline toegestuurd kan worden zoals het artikel, Doelbewust naar een ton, die op de site van de voetbalvereniging Eenrum te lezen was. Een actie voor een goed doel kan ALTIJD op aandacht van Puurvoetbalonline rekenen maar helaas, ik kan niet overal tegelijk zijn. Enkele weken geleden maakte ik op verzoek een interview met Sebastiaan Lonsain een interview omdat hij meedeed aan het project Alpe ‘d’HuZes waar voor het KWF geld ingezameld wordt. Sebastiaan komt vandaag weer terug en er zal een tweede interview volgen omdat ik A zijn prestatie geweldig vindt en B omdat ik publiciteit voor goede doelen belangrijk vind.

Ik heb al vaker gezegd dat Puurvoetbalonline met een gemiddelde van 350 bezoekers per dag over bijna vijf jaar(!) gezien geen kinderachtige site is. Daar ben ik samen met Martine trots op maar niet tevreden mee. Dat moeten en kunnen er meer worden waarbij we wel de steun van verenigingen, voetballers, voetbalsters, trainers, trainsters en alle andere die in voetballand wonderland actief zijn goed kunnen gebruiken.

Puurvoetbalonline vraagt niet veel maar wel datgene waar het allemaal omdraait, de nieuwsflitsen vanuit verenigingen. Want laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal een gezamenlijk doel. We willen allemaal, en Puurvoetbalonline voorop, het voetballen in onze provincie promoten. Dat kunnen we niet alleen en daarom doe ik de oproep nog maar een keer, verzoeken tot het plaatsen van nieuwsberichten, het afnemen van interviews of alles wat verder met de voetbalwereld te maken kunnen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.