Mijn mening: Wat een misselijke streek

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Ik zag net tot mijn verbazing dat Michel Woldring het doel van het eerste mocht verdedigen tegen zijn neef, Klaas-Jan, aanvoerder van het tweede elftal van vv Hattoheim. Gefeliciteerd met dit heuglijke feit, het is mooi en gezond om een familievete op het veld op te lossen. Michel, heb je trouwens interesse in een interview? Groeten, Johan Staal.

johann

Bovenstaand bericht kwam ik tegen in het gastenboek van de voetbalvereniging Ezinge en daar werd ik bepaald niet vrolijk van. Personen die jou naam onder een bericht zetten in een gastenboek, het moet niet gekker worden!

Onder mijn naam werd een speler, Michel Woldring, uitgenodigd voor een interview en dat is bezijden de waarheid. Ik heb al vaker gezegd met gastenboeken en dat soort onzin zou je als site niets mee moeten doen. Vaak is het geneuzel van anonieme grappenmakers die niet de moed hebben om onder hun eigen naam voor een mening uit te komen. Dus daarom voor alle duidelijkheid, als er personen zijn die door Puurvoetbalonline worden uitgenodigd gebeurd dat door mij persoonlijk en verder niemand anders!

Dat kan per mail, facebook, telefonisch of persoonlijk zijn maar niet via een gastenboek van een voetbalclub. Dat wilde ik toch even kwijt en waarbij ik het niet allen denk maar ook gewoon zeg, ik vind het ook nog eens een misselijke streek!!