Puurvoetbalonline stopt ergens mee.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Regelmatig, en dat zal bij andere voetbalsites niet anders zijn, wordt ik benaderd of ik berichten wil plaatsen. Wedstrijdverslagen, een bericht dat de trainer zijn contract verlengd heeft zijn de meest voorkomende. Er zijn echter ook berichten bij die een commerciële insteek hebben want dat is de berichtgeving waarin staat dat jeugdige voetballers of voetbalsters zich voor voetbalkampen, of andere voetbalactiviteiten, kunnen opgeven via voetbalscholen of bedrijven die daar aan verdienen.

                 logo20pvo

Een uitstekend initiatief moet ik zeggen maar waarvan ik toch besloten heb om die berichten niet meer als vrijblijvend te plaatsen. Een besluit dat je niet zomaar neemt en die je ook goed moet onderbouwen. De website www. puurvoetbalonline.nl wordt door enkele voetballiefhebbers via goed bedoelde adviezen omarmd en enkelen daarvan steunen de site ook financieel. Voordat we allerlei, indianenverhalen’ krijgen geef ik direct aan dat dit niet om honderden euro per maand gaat. De sympathisanten die onze site een warm hart toedragen gaven echter ook aan dat ik wat zakelijker moest denken, want een van de opmerkingen was, jou auto rijdt ook niet op water.”

In een gesprek dat ik laatst met iemand voerde kwam dat ook tersprake en werd er gezegd, als een commercieel bedrijf via Puurvoetbalonline reclame voor zijn product wil maken mag daar ook wel wat tegenover staan. Een absolute waarheid en vandaar dit bericht. Deze week kreeg ik nog een mail waarin de volgende zin stond wat betreft over mijn wel of niet zakelijk zijn: Mijn mening is van niet maar is dat erg. Nee, beslist niet want jouw kwaliteiten liggen op een heel ander vlak en dat laat je via de site ook duidelijk merken. Menselijke verhalen, interview met mensen uit de sportwereld die zich op hun gemak voelen als jij de vragen stelt, daar ligt jou kracht en dat moet je ook zo houden.

Woorden waar je over gaat nadenken want hoe nu verder met Puurvoetbalonline. Het is namelijk mooi dat er steeds meer waardering komt uit de voetbalwereld voor onze site waarmee we ons willen onderscheiden van andere voetbalsites. Aan de andere kant zijn mijn zakelijke wat hardere vrienden van mening dat ik mij en Puurvoetbalonline niet moet laten, gebruiken”. Ik ben iemand die volgens Martine, en die kan het weten, behoorlijk eigenwijs kan zijn en luister daarom ook maar naar een door mijzelf gekozen select gezelschap. Daar wil ik wel wat van aannemen om daar vervolgens mijn voordeel mee proberen te doen.

Dat bekende dat het schrijven van dit artikel een lastige klus was en dat is ook regelmatig van mijn partner te horen krijg, jij bent niet zakelijk genoeg. Ook daar denk ik over na want inderdaad ik wil niemand voor het hoofd stoten, Daarom was ik verplicht naar de personen die het beste met Puurvoetbalonline voor hebben om dit artikel te schrijven want hun stelregel was heel duidelijk: Voor wat hoort wat en niets meer en niets minder.