Zaaldames Drachtster Boys geven zaalclinic.

Geschreven door Conny Oosting-Wildeboer op . Geplaatst in Even na praten

Op uitnodiging van SC Franeker hebben 9 dames van het 1e zaalteam van Drachtster Boys een zaalclinic verzorgd op zaterdag 2 februari voor een 50 tal meiden en dames van de SC Franeker.

1359959911NIMG 20130202 WA0006

Vier verschillende oefenvormen werden gegeven aan de meiden van Sc Franeker die per 15 minuten rouleerden zodat een ieder alle vormen aangeboden kreeg. Passen en trappen, positiespel, afwerken op doel en techniek waren de belangrijkste onderdelen.

Als afsluiting werd er in toernooivorm partijspel gedaan o.l.v. de dames van Drachtster Boys. De meiden van SC Franeker hadden zichtbaar plezier en deden hun uiterste best om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Talent kun je niet vroeg genoeg scouten. Drie meiden zijn door de technische staf van Drachtster Boys uitgenodigd om mee te doen aan de zaalvoetbalschool van Drachtster Boys die op woensdag 27 februari weer van start gaat.

Als dank ontvingen de dames van Drachtster Boys uit handen van organisator Bart Boogaard (SC Franeker) een heerlijk suikerbrood. Met de wens om deze activiteit in 2014 te herhalen.