Bedankt mannen!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Soms krijg je een idee in de schoot geworpen waarvan je van te voren niet weet wat het gaat worden. Dat was ook het geval met, Hans Top ontmoet Toppers uit de Sportwereld’ waarvan de tweede aflevering bij café Koning in Bedum gepland stond.

johann

Een bijzondere avond zou het worden en waar ik verder niet meer over los laat dan, het was een TOP-avond dankzij de aanwezige gasten. Een avond die er voor zorgde dat het ritje Bedum-Ezinge er een was van binnenpret, een kop vol met ideeën en een lichaam vol energie. Wat een avond en het gekke is, er is nog geen letter te lezen op Puurvoetbalonline en de reacties stromen nu al binnen. Enthousiasme zorgt voor plannen en die zijn er direct gemaakt. Iedereen was namelijk van mening, dit mag en moeten we niet eenmalig doen want daarvoor is het te mooi en niet onbelangrijk, te leerzaam voor velen die bij een sportvereniging actief zijn.

Nog geen letter op papier en nu al zoveel nieuwsgierigheid naar iets zorgt er echter ook voor dat ik niet over een nacht ijs ga en er morgen, zondag 27 januari, even goed voor ga zitten. Want oei wat werd er veel gezegd en wat een uitdaging om alle TOPPERS aan tafel goed te verwoorden.

De avond van 25 januari zorgde er ook voor dat ik weer de bevestiging kreeg dat www.puurvoetbalonline.nl gewaardeerd wordt door personen met kennis van zaken. Daar bedoel ik mee dat mensen als Jack Suiveer, Hans Top, Jaco Heijkoop, Appie Niemeijer, Marinus Siekman en Gerrit Koning begrijpen dat niets zomaar tot stand komt.

Dat is mooi om dat te ervaren en geeft je zoveel energie wat met geen pen te beschrijven is. Deze week vertelde ik iemand dat ik op 20 december 2014 als de site vijf jaar bestaat, graag het aantal van 500.000 bezoekers zou willen bereiken. Maar gisteravond laat stelde ik mijn doel nog bij en liet ik het woord graag weg en zeg ik het gewoon. Op 20 december 2014 is Puurvoetbalonline al een aardig eindje op weg richting de 1 miljoen bezoekers. En daarom zeg ik, bedankt mannen, en alle bezoekers verwijs ik vanaf zondag 27 januari 15.00 uur naar de tweede aflevering van, Hans Top ontmoet Toppers uit de Sportwereld.”