Het Sterrenteam van.... Alfred Schut (v.v. Eenrum)

Geschreven door Alfred Schut op . Geplaatst in Even na praten

In de zomer van 2011 was het definitief, aan de lange voetbalcarrière van Alfred Schut kwam een einde. Blessureleed zorgde voor dit besluit bij de Eenrumer die in totaal 18 seizoenen voor het eerste elftal van Eenrum uitkwam. Een periode waar hij met diverse spelers samenspeelde en wat daarom de vraag rechtvaardigde of hij voor Puurvoetbalonline zijn, Sterrenteam’ wilde samenstellen.

1358420382Nindonesie 573 1

 Alfred Schut(v. v. Eenrum)

Keeper: Sjoerd Vitters. Een geweldige doelman die met zijn enorme lichaam voor niemand opzij ging.

Reservedoelman: Johan Bos. Een geweldige clubman die altijd bereid was om onder de lat te gaan staan als dat nodig was en was ook absoluut een goede keeper.

Verdediging

Laatste man: Reinder Wieringa. Helaas niet heel lang mee samen gespeeld, maar kan niet om Reinder heen net als veel van zijn tegenstanders. Kenmerkend zijn wel de rushes met gekromde rug. Later nog actief geweest als trainer bij Eenrum.

Rechtsback: Sybolt Lindenbergh. Een speler die al jarenlang met zijn loopvermogen en inhoud de hele rechterkant bestrijkt en af en toe met een afstandsschot nog een goaltje meepikt ook.

Voorstopper: Chris Eze. Onze man uit Sierra Leone die uitstekend een spits kon uitschakelen.

Linksback: Jaap Nienhuis. Wellicht niet zijn favoriete positie, maar door zijn snelheid en duels als linksback gepositioneerd. En een enorme kracht in zijn benen.

Wissel: Jeroen Onderwater. Rustige kopsterke voorstopper

 Middenveld

 Hans Oorebeek: Een man die altijd voorop ging in de strijd en nooit verzaakte. Hans had de gave om het hele elftal te motiveren.

Edwin Bolt: An Edwin kon je altijd een bal kwijt. Die bezat echt de kwaliteit om altijd aanspeelbaar te zijn en was verder een speler die enorm balvast was.

Staffan Hofman: Een kleine maar zeer technische voetballer die Eenrum net als zijn broer Alfons helaas vroegtijdig heeft verlaten. Staffan is uit mijn sterrenteam overigens wel de enige speler waarmee ik vanaf de jeugd ben opgegroeid.

Wissels: Dennis Wiersum en Hielko Wegman. Twee geweldige spelers die zeker een meerwaarde voor het elftal waren maar ik mag helaas maar 11 basisspelers opstellen

 Aanval

Joost Mulder: Een echter spits die veel wedstrijden besliste door zijn loopvermogen en ontzettend harde pegel.

Bas Jan Oosting: Door zijn waanzinnige sprintsnelheid iedere verdediging te snel af en vocht voor iedere bal. Geweldig voor het publiek.

Niek Nienhuis: Technisch vaardige speler en net als zijn broer een enorm loopvermogen. Was net als Jaap ook een goede linksback.

Wissel: Tim Veenstra: Complete voetballer die veel werk verzet voor het elftal

Trainer: Willem Ooms: Fanatieke trainer waaronder we het kampioensschap behaalden. Bij een goed resultaat was het altijd feest. Het 3e seizoen ging het echter wat minder en is hij helaas vroegtijdig vertrokken.