Twee paar ,van der Meulentjes' en veel clubsites kunnen wel beter

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Een beetje rondsurfend op de diverse sites van de diverse voetbalverenigingen, want nog niet alle clubs hebben Puurvoetbalonline ontdekt wat het verspreiden van de persberichten betreft, kwam ik ook op die van de voetbalvereniging Eenrum.

1358270397Noet ainrom

Nieuwsgierig was ik naar de vorderingen richting het aantrekken van een nieuwe hoofdtrainer maar eigenlijk wist ik het wel, er was nog geen nieuws want anders hadden mijn bronnen in Eenrum dat zeker gemeld. De site bood overigens niet veel informatie maar dat geldt in deze fase van het seizoen niet alleen voor de website www.vveenrum.nl.

Om het een winterslaap te noemen gaat mij nog net iets te ver maar veel mankeert er niet aan. Zo zocht ik mij, suf’ op de website van Hunsingo naar de berichtgeving rond het aanstellen van een nieuwe trainer. De huidige oefenmeester van de Winsumers, Egbert Darwinkel vertrekt namelijk naar VAKO uit Vries. Op 5 januari was ik aanwezig op het Leekstervoetbalgala en binnen een, poep en een scheet’ hoorde ik het nieuws dat Henry Kramer de nieuwe trainer van Hunsingo werd. Een zeer betrouwbare bron vertelde dit nieuws en ook gisteren, 14 januari, zag ik het ook op www.voetbalnoord.nl staan maar op de site van Hunsingo is nog geen letter over het aantrekken van Henry Kramer te lezen.

Vreemd, maar ook niet want steeds vaker zie ik, en met mij meerdere, dat veel clubsites niet echt actueel zijn. Verouderde berichten of een site die niet te openen is komt steeds vaker voor en dat is jammer. Maar toch kom je dan vaak opeens iets tegen waarbij je een glimlach niet kan onderdrukken. En mooi was dat de reden van mijn glimlach op de site www.vveenrum.nl te vinden is.

Want er kwamen namelijk diverse foto’s voorbij en een daarvan kon mij absoluut een zeer bekoren want in beeld kwamen twee paar, van der Meulentjes’. Voor de niet Eenrumers, de firma Van der Meulen is al vanaf 1900 in Eenrum gevestigd en maakt nog echte klompen. Het houten schoeisel waarvan ik ook de nodige  van heb versleten heb en waar ik naast hard rennen ook mee kon voetballen. Met dat laatste waren mijn schoolkameraden wat minder blij mee maar dat is een ander verhaal.

Twee paar klompen in de kleur rood met het logo van de v.v. Eenrum, ik vond ze geweldig. Binnenkort zal ik ongetwijfeld een wedstrijd van Eenrum bezoeken en ben ik benieuwd welke twee supporters, of misschien zijn het wel meer, deze prachtige, van der Meulentjes’ dragen. Zo werd het rondsurfen op de clubsites toch nog leuk ,tijdverdrijf' maar blijf ik bij mijn mening, op veel clubsites kan het qua actualiteit allemaal wel wat beter.