Voorzitters, trainers, oliebollen en persberichten

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Dit weekend werd ik via www.tweenul.nl, en goed luisteren op het Leekstervoetbalgala, overstelpt met nieuwtjes rond trainers die hun contract verlengden of trainers die volgend seizoen bij een nieuwe club aan de slag gaan. Mijn mailbox bleef echter redelijk leeg en dat verbaasde mij eerlijk gezegd een beetje. Uit goed ingelichte bronnen weet ik namelijk dat ook de redactie van twee nul niet alle clubsites afzoekt of een trainer wel of niet verlengt of dat een voorzitter de hamer nog wat steviger vasthoudt of los laat.

johann

Persberichten zijn voor welke redactie dan ook, van cruciaal belang en dus ook voor www.puurvoetbalonline.nl. Als enige, redactielid’ van Puurvoetbalonline is het door het succes van de site bijna niet meer te doen om alle clubsites af te speuren naar nieuwtjes, die er in sommige gevallen ook nog eens niet te vinden zijn. Dat is namelijk de keerzijde van het succes, de bedachte ideeën en bestaande rubrieken moeten wel ten uitvoer gebracht kunnen worden, want helaas, ook voor mij heeft een week maar zeven dagen van 24 uur. Maar nadat het eten van oliebollen en het toasten op een gezond en sportief 2013 weer achter ons ligt doe ik een beroep op alles en iedereen die Puurvoetbalonline een warm hart toedraagt, of dat in de toekomst van plan is.

Op alle dagen van de week begint mijn dag met het openen van mijn mailbox om te kijken naar de mailberichten die voor Puurvoetbalonline interessant genoeg zijn om dat te doen wat de slagzin van de site is, het promoten van het amateurvoetbal in onze mooie provincie Groningen en, zoals in het geval van de damesfutsal-afdeling van Drachtster Boys, zelfs buiten de provincie. Want ook daar doet Puurvoetbalonline niet moeilijk over want voetbal is voetbal en persberichten die trouw doorgemaild worden, plaatsen we altijd!

Dat is de ,boodschap’ die ik de voetbalverenigingen in Groningen, en daarbuiten, wil meegeven, kom maar op met de persberichten richting een site die het amateurvoetbal in Groningen positief benaderd en wij zullen er voor zorgen dat jullie als vereniging ook in 2013 op een keurige manier gepromoot zullen worden!!