Een nieuwe rubriek: Hans Top ontmoet toppers uit de Sportwereld.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Na nog een rustige nieuwjaarsdag is ook voor Puurvoetbalonline 2013 weer begonnen. Het eerste nieuwsbericht en artikel staan weer online, en ik moet zeggen dat voelt weer goed.

382866 233950560004921 1040348487 n

Het jaar 2013, en Martine zei het gisteravond nog, betekent dat we al meer dan twaalf jaar van het millennium verwijderd zijn. Dat betekent dat de jaren achter ons in een razend tempo zijn verdwenen en waar het nodige in is gebeurt. Maar steeds terugkijken, schiet op want wat is er nu spannender dan de toekomst. Plannen maken, bijzondere gebeurtenissen meemaken en geen vervelende dingen beleven is datgene waar je van hoopt dat je dat overkomt. Zo ben ik ook met Puurvoetbalonline bezig want natuurlijk moeten ook daar nieuwe ideeën weer voor een verbetering van het aantal bezoekers in 2012 zorgen.

Want ooit zei mijn eerste werkgever, Sjoerd van der Baan, tegen mij, stilstand is achteruitgang Johan, en die wijze woorden heb ik goed in mijn oren geknoopt. Daarom heb ik de laatste dagen goed nagedacht over de, koers’ die Puurvoetbalonline in 2013 moet gaan varen.

Veel rubrieken zullen blijven bestaan zoals het Sporthuis Winsum/Puurvoetbalonline Keepersklassement, de Jan van Dijken Bokaal, het Puurvoetbalonlineforum en de rubriek, Mijn Mening. Verder natuurlijk de interviews en de vraaggesprekken met personen uit de Groninger amateurvoetbalwereld. Nieuwe plannen komen meestal spontaan tot stand zoals dat ook met de Eregalerij gebeurde door een opmerking van Tineke Kalfsbeek uit Marum. Jaco Heijkoop mocht ik aan het einde van 2012 interviewen en een opmerking van Jaco zorgde opeens voor een nieuwe rubriek. De sportfanaat zijnde Jaco Heijkoop maakte namelijk de opmerking, je moet mij eens samen met Hans Top aan een tafel zetten want dat levert op zeker een mooi artikel op. Met die opmerking in mijn hoofd vertrok ik de donderdag na de kerst richting Hoogkerk waar ik een afspraak had met Hans en zijn dochter Mischa. Een fantastisch gesprek met twee sportfanaten met een mening werd het en het idee in mijn hoofd kreeg meer en meer gestalte en aan het eind van ons gesprek deed ik Hans het voorstel om een rubriek te starten met als titel: Hans Top ontmoet toppers uit de sportwereld en waarbij iedereen die topper kan zijn. Het idee werd enthousiast ontvangen door de Hoogkerker en ook Mischa vond het een gaaf plan.

Zo namen we afscheid maar vertelde ik niet dat de ontmoeting van deze middag de eerste in de rij van de serie Hans Top ontmoet toppers uit de sportwereld zou worden en die uiterlijk vrijdag 4 januari online zal komen.

Dat zijn dan de mooie dingen die het beheren of eigenaar zijn, hoe men het ook noemt, van Puurvoetbalonline zo leuk maken. Nieuwe ideeën die spontaan ontstaan en vervolgens direct omarmd worden betekend dat iemand ergens in gelooft. Zo kwam aan het eind van 2012 het eerste nieuwe, project’ voor 2013 tot stand en ik kan iedereen beloven daar zal het zeker niet bij blijven.