De sportmomenten 2012 van..... op Puurvoetbalonline (deel 6)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Onze bijzondere sportmomenten van 2012 hebben we natuurlijk allemaal en Puurvoetbalonline zou Puurvoetbalonline niet zijn als we niet op, onderzoek' uitgingen naar het sportmoment 2012 van onze bezoekers. Het werd de vraag wat de persoon in kwestie zijn of haar persoonlijk sporthoogtepunt was en wat hét ultieme sportmoment in 2012 was waarbij alle keuzes qua sporten gerechtvaardigd waren. Tot aan 1 januari 2013 zullen we in deze rubriek iedere aflevering vijf personen naar hun twee momenten vragen en in deel vier hebben we de sportmomenten van:

1356528100Nbernard en zoon

Bernard Visser(oud-speler v.v. Hunsingo): Persoonlijk sportmoment in 2012 was afgelopen zondag toen ik voor de competitie tegen mijn zoon Danny Visser mocht spelen. Hij speelt in de A1 van JVC maar viel in bij de senioren die speelden tegen Watervogels waar ik aanvoerder ben. Hoewel ik verloor met 4-3, mede door een assist en een goal van Danny, was ik er erg trots op het feit dat ik dit mocht meemaken. Sportmoment 2012 was de gouden medaille van Epke Zonderland en dan bedoel ik compleet met commentaar. Het aanstekelijke enthousiasme manier waarop hij verslag gaf van die schitterende prestatie van Epke bezorgde kippenvel.

1356528141NBEA

Bea Venema( Leek Rodenburg): Persoonlijk: dat mijn kleinzoon van 4 in het Italiaanse Riva derde werd bij een mountainbike wedstrijd en waar een Oma uiteraard zeer trots op is. Wereldwijd was dat de prestatie van Epke Zonderland.

1356528767NALEX 1

Alex Traa (KNVB-scheidsrechter): Geen makkelijke, zeker als ik naar het persoonlijke kijk. Dieptepunt kan ik wel noemen en het je zal je zeker niet verbazen dat het met Almere te maken heeft. Het onzinnige en onnodige geweld wat daar heeft plaats gevonden heeft wel impact gehad. Terugkomende op mijn persoonlijk sportmoment van 2012 is dan toch de wedstrijd van RWE tegen FC Groningen in Warffum, waar ik 1e  assistent mocht zijn bij de eerste oefenwedstrijd van het seizoen van FC Groningen en wat ook nog eens het afscheidsduel was van mijn zeer gewaardeerde collega Marcel Bellinga. Dit was voor mij toch een zeer uniek en geweldig moment en ben zeer blij dat ik hier bij aanwezig mocht zijn. Het sportmoment van 2012 vind ik dan toch alle Olympische successen in London. Want wat voor Nederland een hopeloze sportzomer dreigde te worden werd door onze Olympiërs gered, met onze eigen Ranomi in de hoofdrol.

1356528230NNiLYAS

Ilyas Bahar(voetballer ZEC): Heb zelf niet echt een sportmoment gehad in 2012 eerlijk gezegd, maar heb wel een sportmoment 2012 wereldbreed. En dat is natuurlijk de wederopstanding van Feyenoord, niemand had gedacht dat de club zo goed zou gaan presteren! Vorig seizoen mooi 2de geworden in de competitie, met zo'n jonge elftal. Het heeft natuurlijk ook een hoop tijd gekost om dat team op rails te krijgen, de ark van Noah is ook niet in 1 dag gebouwd. Geduld is een schone zaak zeggen ze, en dat zie je wel weer terug in de prestaties! Terwijl ze dit seizoen ook nog een heel goed seizoen aan het draaien zijn, en kijken hoe ze uit de startblokken komen na de winterstop. Als het maar niet zo spannend word als de beker wedstrijd in Heerenveen, dat me een aantal hartverzakkingen heeft gekost. Maar het overlijden van grensrechter R. Nieuwenhuizen wat iedereen heeft geraakt in de sportwereld, vind ook een sportmoment uit 2012 om bij stil te staan.

1356528287Njannie

Jannie Schaaphok( vrijwilligster VIBOA): Mijn sportmoment persoonlijk 2012 is dat Viboa 1 de eerste periode heeft gewonnen en wereldbreed is dat de gouden medaille van Epke Zonderland op de Olympische Spelen in London.