De sportmomenten 2012 van..... op Puurvoetbalonline (deel 5)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Onze bijzondere sportmomenten van 2012 hebben we natuurlijk allemaal en Puurvoetbalonline zou Puurvoetbalonline niet zijn als we niet op, onderzoek' uitgingen naar het sportmoment 2012 van onze bezoekers. Het werd de vraag wat de persoon in kwestie zijn of haar persoonlijk sporthoogtepunt was en wat hét ultieme sportmoment in 2012 was waarbij alle keuzes qua sporten gerechtvaardigd waren. Tot aan 1 januari 2013 zullen we in deze rubriek iedere aflevering vijf personen naar hun twee momenten vragen en in deel vier hebben we de sportmomenten van:

1356075433NAnna

Anna de Munck( speelster VIBOA) Mijn persoonlijke favoriete sportmoment. Oei, dat is lastig. Ik vind het moeilijk om een bepaald moment te kiezen. Als ik kijk naar mijn eigen voetbalseizoen tot nu toe kijk dan ben ik heel trots op hoe we het als damesteam doen. Er zijn eind vorig seizoen zes dames gestopt, iets wat een groot gat slaat in een team. Gelukkig kwamen er zeven meiden van de meisjes C door naar het damesteam. Het leeftijdsverschil is groot maar daar is binnen het team weinig van te merken. Er staat een waar team en ook buiten het veld is het een fijne sfeer. Knap werk! Wat voor mij persoonlijk een mooi moment was is dat ik aanvoerster ben geworden van de Viboa dames. Ondanks dat ik bij lange na niet de beste speelster ben, ben ik wel gevraagd om aanvoerster te worden. Ik voel me hierdoor gevleid. Het sportmoment van 2012 is denk ik heel voorspelbaar; de kuur van Epke Zonderland waarmee hij een gouden medaille heeft gewonnen op de Olympische spelen in Londen. Je hoort het publiek joelen als het Epke gelukt is om drie vluchtelementen op rij te laten zien. Een mooi gezicht als je de ontlading ziet op Epke's  gezicht als hij goed is geland. Een prachtig moment!

1356075547NRemy 1

Remy van der Wal(CVVB): Mijn persoonlijk hoogte punt was het trainingskamp in Marcella met CVVB met hieruit voortvloeiend de 4e plaats in de competitie. Vooral door het teamgevoel/spirit wat er na het trainingskamp is ontstaan wat tot deze prestatie leidde. Wereldwijd ontkom je niet aan de gouden medailles bij de olympische spelen met als uitschieter Epke Zonderland!

1356075465NAppie

Albert de Jonge (De Heracliden): Mijn persoonlijk sportmoment 2012 heb ik zo 1 2 3 niet denk ik misschien dat ik in 2012 gestopt ben met keepen en het in de voorhoede op het veld aan het proberen ben , het sportmoment van 2012 moet wel Ranomi Kromowidjojo zijn op de Olympische spelen.

1356075916NIMG 0704 1

Willem Pettinga (hoofdtrainer v.v. Kloosterburen): Mijn persoonlijk sportmoment ligt nogal voor de hand, dat is natuurlijk de promotie met de vv Kloosterburen. De blijdschap en vreugde die dat teweeg heeft gebracht bij veel mensen die op welke manier dan ook betrokken zijn bij hun club zijn voor mij persoonlijk onvergetelijk. Het tweede (noem het maar dramatische) sportmoment van 2012 is voor mij de totale ondergang van Lance Armstrong, tourwinnaar van 1999 t/m 2005, gebruik van verboden middelen, erbij gelapt door o.a. oud -ploeggenoten, alle overwinningen afgenomen en voor het leven geschorst!

1356075506NGreg

Gregory Haans(FC LEO): Wereldbreed: dat Ajax weer kampioen is geworden en de prestatie van Epke zonderland! Dat was er een van wereldklasse!!! mijn persoonlijk mooiste sportmoment was denk ik dat we ons laatste competitieduel voor de winterstop wonnen van Westerlee. Op dat moment namen we wat meer afstand van de degradatie zone en kon je merken dat er meer vertrouwen kwam binnen het team. Daarbij was ik blij dat toch nog veel wedstrijden in de basis mocht beginnen, wat met mijn situatie uitzonderlijk is want ik ben er niet elke zaterdag en train maar een keer per week!