Scheidsrechters topfit dankzij sportmedische begeleiding Fysiosportief

Geschreven door Marcel Bellinga op . Geplaatst in Even na praten

De Groninger scheidsrechters kunnen na de winterstop topfit het veld op. Alle leden van de Scheidrechtersvereniging Groningen en Omstreken kunnen vanaf heden namelijk rekenen op de sportmedische begeleiding van de fysiotherapeuten van fysiotherapiepraktijk fysiosportief Groningen. De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken en fysiosportief zijn een samenwerkingsverband aangegaan.

logo covs

Fysiotherapiepraktijk fysiosportief Groningen heeft een ruime ervaring in het trainen en behandelen van sporters. De fysiotherapeuten sporten zelf ook veel en weten hoe lekker het is om vrijuit te kunnen spelen. De praktijk is gevestigd in de Vechtstraat in Groningen en heeft naast de reguliere praktijk ook een eigen trainingscentrum. In het partnerschap met Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken zorgen de fysiotherapeuten bij blessures niet alleen voor een snelle revalidatie op wedstrijdniveau. Met training helpen zij ook blessures voorkomen. Verder zal fysiosportief de vereniging op sportmedisch gebied met voorlichting en materialen bijstaan.

De samenwerking omvat onder andere:

- Mogelijkheid leden gebruik te maken van blessurespreekuur (1 afspraak gratis en binnen 24 uur)

- Door training en voorlichting blessures voorkomen

- Gerichte revalidatie door sport specifiek onderzoek

- Snel duidelijkheid door eventueel aanvullend onderzoek door sportarts

- Fit blijven door aangepast trainen in fysiofitnesscentrum, met 50% korting voor leden

- Herstel op wedstrijdniveau door sportspecifieke veldtraining

Als start van de samenwerking kunnen alle leden gratis een fittest ondergaan bij fysiosportief. De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken is met zo'n 200 leden de grootste scheidsrechtersvereniging van Nederland. De vereniging komt op voor de belangen van de voetbalarbitrage, organiseert tal van activiteiten en biedt leden faciliteiten zoals kortingen en met de samenwerking met fysiosportief sportmedische begeleiding. De vereniging heeft met www.covsgroningen.nl een drukbezochte website.